Promats sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Leasing Kur Yanıltması İle Mağdur Edildik

18 Nisan 2024 13:16

Kiralama yöntemi ile makine alımı için çeşitli leasing firmaları ile görüşme sağladık. Garanti leasing ile görüşmemizde Makine USD cinsinden alınıp ödemeler tl olarak yapılması hususunda anlaştık. Gönderdikleri örnek teklifin ödeme planında kuru Merkez Bankası kurundan gösterdiler (kur: 32,32 TL). Bizde bu kur ve oranları diğer şirketlerle karşılaştırdık. En iyi teklif olduğunu düşünerek anlaşmaya karar verdik. Fakat bunun aldatmalı bir satış taktiği olduğunu Merkez Bankası kuru (1 USD : 32,32 TL) ile teklif verip Garanti Bankası'nın en pahalı kuru olan gişe kuru ( 1 USD : 34,43 TL) adı altında bir kurdan ödeme yapılacağı ana kadar bu şekilde bir fark olacağından habersiz sözleşme imzaladık ve ödemenin garanti gişe (34,43 TL) kurundan yapılacağını sözleşmeyi öne sürerek dayattılar. İki kur arasındaki fark toplamda 200 bin tl olarak karşımıza çıktı. Başlangıçta uygun diye aldığımız Garanti leasing teklifinin diğer şirketlere göre çok daha yüksek olduğunu düşük oran gösterip kurdan bizi aldattıklarını fark ettik. Bunu yetkili kişilere belirttiğimizde de bize pazarlama şekillerinin bu şekilde olduğunu ifade ettiler. Böyle bir kurumsal anlayış olmaz, pazarlama olmaz insanlar bu türlü mağdur edilmemeli.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Leasing Garanti Bankası BBVA Leasing Pişmanlıktır!

20 Eylül 2024 15:26

Leasing Firmasında Ödeme Ve Borç Takibi Sorunları Çözülmüyor

07 Mayıs 2025 18:46
Leasing Firmasında Ödeme Ve Borç Takibi Sorunları Çözülmüyor

Tam Finans Para İadesi Yapılmaması

Yüksel
07 Kasım 2023 17:34
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Tam Faktoring Çok Zalimsin

13 Ağustos 2024 19:37
Hakan sonuçtan çok memnun

Tam Finans Faktoring Çalışanlarının Bilgisizliğinden Başıma Gelenler.

20 Ağustos 2024 16:19
"Öncelikle sorunumuzla özel olarak ilgilenen ve çözüme kavuşturan Fatih Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunar, işini böyle içtenlikle ve samimi olarak ve çok iyi yapan birilerini görmenin beni çok mutlu ettiğini belirtmek isterim. Kendisine saygı duydum. Yine sorunun çözümünde muhatap olduğumuz OSTİM şubede çalışan Banu hanıma da ilgilerinden dolayı çok teşekkür eder kendisinin bu sorundan kaynaklı istemsiz kötü geçen doğum gününü buradan kutlar nice güzel yıllar dilerim. Her şey için teşekkürler."