Kerem sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 00:44

Konuyu biraz detaylı anlatacağım, umarım kısa zamanda çözümlenebilir. 02.11.2023, 29.10.2023, 02.01.2023 ve 20.09.2023 tarihlerinde Gamermarkt üzerinden Valorant hesap satışı gerçekleştirdim ve bir hafta önce dört adet sattığım farklı hesapların hepsinin geri çekildiğine dair bir mesaj aldım. Hesapları aldığım kişiye ulaştım ve bir tanesi, dava açılacağından korktuğu için geri teslim edildi; fakat diğer hesaplar geri bana verilmedi. Gamermarkt, bu hesapların ilk sahibinin dışında kimsenin geri alamayacağını kendi satış sözleşmesinde belirtmesine rağmen, hesapların ilk yani hesabı oluşturan kişi ben olmamama rağmen ben sorumlu tutuluyorum. Fakat bunca ay ben hesapları sattıktan sonra hiçbir problem olmadı ve sattıktan sonrasında beni ilgilendirmediğini düşünüyorum. Ayrıca, benim sattığım bir hesap 5.040 TL olarak satılmış fakat benden tam üç katını istiyorlar. Dört hesap toplam 15.069 TL olarak satılmış, benden 23.000 TL talep ediliyor. Ben sattığımda hiçbir sorun yoktu, sonradan hesapların ana sahipleri hesapları geri çekti. Muhtemelen ve bu durumda karşı karşıya kaldım. Ek olarak, Gamermarkt satış sözleşmesinde hesapların geri kurtarılabilmesi için hesap açılırken kullanılan doğum tarihi, T. C., ilk skin, ilk ajan ve kişinin ayrıca özel bilgileri soruluyor; hesapları benim geri kurtarmam mümkün değil. Eğer bu durum çözülmezse, dava sürecine kadar götüreceğim detayları sizlerle paylaşırım.

Efekan
Efekan

Gamemarkttan Valorant hesabı almayı düşünüyordum bende ama böyle bir şey olduğunu görünce vazgeçtim sağ ol dostum. Bu parayı bence ödememelisin senin suçun yok hakkını sonuna kadar ara. Gelişmeleri de yazar mısın

Şikayeti Çözüldü

Nasıl onun suçu yok ilk sahibi olduğun hesaplar satacaksınız 23kyı ödemek zorundasınız istediğin kadar uğraş 2019 an beri siteden alım yapıyorum geri alınan hesabın ya hesap iade yapıyordu ya da para şimdi 1 tane hesabım geri alındı 6 aydır devam ediyor şu an davalıyla iletişim haldeler sonuçta paramı geri alıyorum hesabı alamasam da boşu boşuna siteyi suçlamayınız adamlar işini yapıyorlar çok geri alınan hesaplar davayla uğraşmıyan sit1eler gamestş itmsatış bu sitelerdir bu sit1elerden alışveriş yapmanızı istemem t1ek yer var oda gmrmrkt TR'de tek sahtelerin korkulu rüyası

Niran
Niran

Böyle bir siteyse alışveriş yapmayacağım iyi ki gördüm

Şikayeti Çözüldü

1 kişi için zaarara girmezler özel avukatları var bir sürü global müşteriye sahip ben yaklaşık 150klık hesap almışımdır toplasam

Talha sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 14:37
Gamermarkt 08.04.2024 Hesabi Geri Aldın Diyerek Hukuksal Tehdit
Gamermarkt 08.04.2024 Hesabi Geri Aldın Diyerek Hukuksal Tehdit
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Gamermarkt'ta Hesaplarım Ve Bakiyem İzinsiz Alındı, Sorunlarım Çözülmüyor

Barış