Bahis Sitesinde Büyük Kazanç Çekim Sorunu

Bahis Sitesinde Büyük Kazanç Çekim Sorunu
Halettin
21 Aralık 2024 19:06

Merhaba arkadaşlar, Gamabet bahis sitesinde 1 yıla yakın bahis oynuyorum. Kayıplarım o kadar çok ki hesaplayamadım. Dün bu siteye 5 bin TL yatırım yaptım ve kazandıkça kazandım, bakiyem 97 bin TL oldu. 15 bin TL çekim talebi verdim. 1 saat sonra çekim talebi verin dediler ve beni oyalamaya başladılar. En son dün gece bana, 'Yarın sabah 10'dan sonra çekim talebi verebilirsiniz' dediler. Ben de bu sabah çekim talebi verdim fakat 7 saattir halen ödemem gelmedi ve an itibariyle hesabıma giriş yapamıyorum. Yani demek istediğim, az parayı ödüyorlar ama büyük meblağları kesinlikle ödemiyorlar. Ben mağdur oldum, başkasının olmasını istemem. Sizlere hesap hareketlerimi de göstermek isterdim ama maalesef şu an hesabıma bile giriş yapamıyorum. Benim mağduriyetim giderilsin. Bir dünya kredi çektim ve bahiste kaybettim. Biraz kazanç elde ettim diye sevindim, dünden beri uyuyamıyorum. Mağduriyetimi giderin. Ben bu siteye en az 1.5 trilyon para yatırıp kaybetmişimdir.

Ferhat
05 Haziran 2024 19:26
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 12:57

Fatih
10 Ocak 2025 13:44
Hilal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

03 Haziran 2025 21:46