Ayben sonuçtan memnun

Fuji Plus Klima + Termo Klima Mersin Servis
22 Ağustos 2024 01:00
Ayben'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz”

Haziran 2024'de, BİM den 2 adet fujiplus marka klima aldım. Kurulum 04.07.2024 tarihinde tekno klima tarafından yapıldı. Montaj yapıldı,1 saat sonra dış üniteden rahatsızlık verecek şekilde motor sesi gelmeye başladı. Teknik servisi aradım, (termo klima) arıza tespit için eleman gönderdiler ve eleman sesin nereden geldiğini gelir gelmez anladı ve kompresör arızası olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Mersin de yetkili bayi olan (termo klima) ile görüştüm, değişim olamayacağını ve yazılım atılarak sıkıntının giderileceğini iletti. Şikayet üzerinden 7 hafta geçmesine rağmen halen ilgilenen olmadı... Komşum sesten rahatsız olduğu için ben bu yaz sıcağında klimamı kullanamıyorum. Defalarca servisi aramama rağmen halen geri dönüş olmadı... Bu saatten sonra tamirat değil, sıfır almış olduğum cihazın yenisini istiyorum, bunun için tüm mercilere şikayetimi bildirip, hakkımı arayacağım... Böyle ilgisiz bir servis ve ürününün arkasında durmayan bir marka ile karşılaştığım için çok üzgünüm...

22 Ağustos 2024 02:44

22 Ağustos 01:39 Fuji Plus klima aldım, montajdan 3 gün sonra iç ünitenin takıldığı kapımda şişmeler, çatlaklar ve duvarımda ıslaklık meydana geldi... Şikayetimi kurulumu yapan Mersin tekno servise bildirdim, gelen yetkili eleman kurulum esnasında yanlışlıkla gider borusuna çivi isabet edildiğini ve suyun içe akıttığını söyledi. Tamiratı yapıldı fakat kapım şişti ve çatladı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu konuyu defalarca servise ilettim ama ilgilenen olmadı

22 Ağustos 2024 02:23

22 Ağustos 2024 01:39

22 Ağustos 2024 01:27

Montajı yapan, Mersin termo KLİMA'ya şikayetimi ilettim. Gelen servis yetkilisi de gördü mağduriyetimizi fakat ilgilenen olmadı. 7 hafta geçti

Ek
22 Ağustos 2024 09:21 (Şikayetten 8 saat sonra)
Ayben
23 Ağustos 2024 15:08

Teşekkür ederiz

Fujiplus Klimada Bitmeyen Servis Ve Arıza Sorunları

30 Mayıs 10:50

14 Haziran 2024 17:51

13 Haziran 2024 12:33
Sorumsuz Fuji Plus Yanıyoruz Burda
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 20:29

01 Ağustos 10:36