FS Bungalows Otel Bungalov Otel Konaklama

26 Temmuz 2023 13:21

Mersin gözne tarafı kepirlide yeni acılan fs bungalow evleri üstelik yeni açılmış bir yerin bir gecelik iki kişilik için istenen tutarın 8 binden 6 bine zorla inmeleri + bu fiyatta girdiğiniz bungalov içinde 0,5 ml suyun bile olmaması istenilen suyun ücrette tabi olması ve iki tane 1 litre suyun 120 Tl olması sadece fiyatta dahil olan şeyin klasik bir serpme kahvaltı olması geri kalan her şey ücretli ve pahalı bir bungalow ev 4 kişilik iki kişi girip bir sonraki iki kişinin ilerleyen saatlerde gelmesi ile konaklama gibi ücrette tabi tutması iki kişiye bizden 1000 TL istemesi ve bunun pazarlıkla 500 indirilmesi dışarı çıkıp gelip akşam üzeri girdiğimiz bungalow evin dış mekan ışıklarının çalışmaması havuzda içinde bunu bildiğimiz halde bize havuzun ışığı ve artı dış mekanda iki tane çalışan ışığın önündeki tahtaları çıkarıp aydınlatmak için uğraşmaları bizi orada ayakta yarım saat bekletmeleri. Bunlar olurken sabah kahvaltısının akşam saat 9 yani biz geldiğimizde ve bunu arayıp bildirdiğim halde kaldırmamış olup biz oraya vardığımız zaman kaldırmaları oradaki c*** beyimize ne söylediysek burası pansiyon değil burası konaklama değil demesi başka işletmeleri küçültüp orada çalışan bir mekan müdürü kendini kasması vs vs c** ismi bu arada o arkadaşın iste buranın sahiplerini arayın falan demesi benim Mersin merkezde otelim var deyip orada burası otel, pansiyon, konaklama, değil demesi.

Bahadir
Bahadir

Firmayı bir gece konaklama için aradım görüştük not alındı WhatsApp numaramızdan size IBAN atacağız ücretin yarısını istediler bende kendi bilgilerimi tekrar teyit amaçlı yazdım bana gelen dönüş "online sistemimizde olduğu için boş yerimiz kalmadı" Şeklinde oldu arada zaman kaybı da olmadan yazdığım halde, böylesine acemice bir hata yapılıyorsa konaklama vs diğer durumları düşünmek istemiyorum her işte bir hayır var dedik bizde, öneririmiyim ya da bir daha ararmiyim asla! Tek bungalov burası değil.

07 Eylül 2024 14:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ateşböceği Mercan Bungalov - Sapanca Yaptığım en kötü tatildi

25 Aralık 2023 08:56
Atlas sonuçtan hiç memnun değil

Buz Gibi Bungalovda Donduk, Tatilimiz Mahvoldu

12 Şubat 2025 19:23