Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Fritolay İade Almıyor Şikayetçiyim

15 Temmuz 2024 19:52

Ankara Yenimahalle'de sevimli mini market kuruyemiş dükkanını devraldım. Aldığım dükkanda Frito Lay ürünlerinin tarihi geçmiş durumda ve gelen plasiyerler 'Biz bunları alamayız, tarihi 1 ay geçmiş' diyorlar. Ürünler Frito Lay. Ben bu dükkanı içindeki ürünler ile faturası ile satın aldım. Aynı şekilde kuruyemiş dükkanı işletmekteydim. Gelen şef ve plasiyer arkadaşlar 'Bunları çöpe atın' diyor. Ürünler firmanıza ait. Firmanız ile çalışmama kararı alacağız. Madem ürünlerinizi iade almıyorsunuz, gereğini yaparsanız sevinirim.

16 Temmuz 2024 15:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere gönderilmiştir. Gerekli işlemlerden sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi İçecek: 0 850 281 44 99 Yiyecek: 0 850 281 33 55

18 Temmuz 2024 17:08

Halen çözüm için aranmadım sizden cevap bekliyorum iadelerim halen sizlerin alması bekliyor

04 Ağustos 2024 13:29

Demetlalegül Mahallesi 408 cadde no:108 /a Yenimahalle / Ankara adresinde sevimli mini market kuruyemiş tabela ismi (çerezking kuruyemiş) sahibiyim dükkanımı yeni açmış bulunmaktayım dükkanın eski sahibinden devir aldım eski sahibi dükkanı sağlık sebeplerinden dolayı bir süre kapalı bırakmış ve içindeki ürünlerin tarihi haliyle geçmiş bulunmakta ( Fritolay ) sizin ürünleriniz buraya gelen plasiyer batuhan bey iade ürünlerimizi sizden satın alınmasına rağmen ahmet şefimizin talimatı ile biz bu ürünleri alamayız çöpe atılmasını söylüyor ben sizin firmanız ile çalışmakta olduğumu beyan ederek ürün siparişi vermeme rağmen iade alamayacaklarını gerekçe olarak da ürünler son kullanma tarihi 1 ay geçtikten sonra alamayız diyorlar. Plasiyer Batuhan beyefendiden şefin telefon numarasını istedim bende Ahmet şefiniz ile görüştüm ahmet şef bizim cebimizden gider biz bu ürünleri alırsak diyor ben dükkanı içindeki ürünleri ile faturalı bir şekilde satın aldım ve sizin firmanız ile halen çalışmaktayım ve şu anda sizlerden bu konu hakkında iade işleminizi başlatmanızı istiyorum ve ayrıca Ahmet şef ukala bir şekilde benimle dalga geçer gibi konuşuyor isterseniz çalışmayın önemli değil biz Türkiye lideriyiz ifadeleri kullanıyor ben hiç hoşlanmadım amir, şef üst makam dediğimiz kişiler sorun çözmek için vardır böylesi bizi aşağılayıp konuşmaları beni rencide etti belki firmanız Türkiye lideridir ancak markanızı temsil eden sözde şef adı altında çalışanlarınız kalitenize gölge düşürmektedir ukala konuşarak karşısındakini aşağılayarak yukarıdan bakması sizin firmanıza zarar vermektedir şahsım adına firmanıza olan bakış açım değişti ben o ürünleri çöpede atarım ama böyle çalışan üst ve amirler sizin firmanıza zarar vermektedir biz müşterileriniz bu sorunları sizlerle paylaşmalıyız ki sizlerin de bu konularda çalışanlarınızın müşterilere nasıl davrandığını bilmeniz gerekmektedir. Gereğini bilgilerinize arz ederim.

23 Ağustos 2024 19:02

Şimdi sizi arayacağız deyip aramamak mı bu mu cevaplamak böyle ise hiçbir işe yaramıyor

04 Mayıs 2024 15:19
Fritolay Beni Ceoya Kadar Şikayet Et Dedi Hatta Dünya Ceosuna Şikayet Et Dedi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
22 Kasım 2024 00:03
Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler İçin İki Yıldır Çözüm Sunulmuyor

Nazmi