Salih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fourpro Market Mağduriyet Ve Kayıp

08 Ekim 2024 14:24
Salih'in Teşekkür Mesajı
“Sizlere çok teşekkür ederiz...”

Ben Salih k*** 20 Ağustos 2024 Salı günü N**C***Hanım’la WhatsApp’tan iletişime geçip, kendisi de şirket yetkilisiyle irtibata geçip, bana Four Pro hesabım: 80085406 numaralı hesap açtılar. Daha sonra şirkete 350 bin tl olarak Paribu’dan kripto olarak gönderdim. N****Hocam’la birlikte birkaç işlem açtım. Fakat kendisi yoğun işlerinden dolayı bana yeterince yardımcı olamadı. Ben de başka kişilerden gelen sinyallere göre işlemler açtım ve bütün paramı kaybettim. Daha sonra 13.710 daha Paribu hesabımdan kripto olarak gönderdim. Toplam olarak 23.975,34 dolar para gönderdim. Bunun üzerine N**C**Hocamla tekrar WhatsApp’tan iletişime geçtim ve şu yazımı kendisine ulaştırdım: Merhaba N**C** Hocam, öncelikle iyi olmanız dileğiyle. Size derdimi anlatmak istiyorum. Sizin sayenizde Four Pro’da bana hesap açtığınız için size çok teşekkür ederim. Siz bana scalp yapacağım hesap açtırmışsınız. Bu hesapta da benden 10 gün içinde 2113,84 dolarlık komisyon kesilmiş. Sonra d*** Hanım’la görüşmeye başladık. Bana lütfen yardımcı olur musunuz? Four Pro hesabım: 80085406 Salih k*** Şeklinde yazımdan sonra Four Pro Yatırım Danışmanı d*** a*** Hanım, bana şöyle bir yazı ile döndü: 1250 Bonus 15 çekim yapamaz, kar çekim yapıldığında Bonus silinir, onaylıyor musunuz? Ben bu teklifin yeterli olmadığını Four Pro Yatırım Danışmanı d*** a*** Hanım’a söylediğimde siz bilirsiniz deyip, işin içinden çıktı. Ben de bu eksik bonusu kabul etmek zorunda kaldım. 2133 dolar yerine 1250 dolar Bonus neresi? Four Pro Yatırım Danışmanı d*** a*** Hanım’a defalarca konuşma yaptığım halde mağduriyetim giderilmedi. Four Pro Yatırım Şirketi, şu anda N***Hanım’la birlikte yeni kurbanlar aramakta ve yeni mağdur kişileri benim gibi çoğaltmaktadır. Four Pro Yatırım Danışmanı e** h*** olarak şirkete yeni üyeler bulup yeni kurbanlar oluşturmaktadır.
Benim 23.975,34 dolarlık yatırımımı nasıl yok ettilerse sizin de aynı şekilde paranızı yok edecekler. Bilginize sunarım… Gerekli belgeleri ekte sizlere sunuyorum. Yalan deyip üste çıkmasınlar lütfen.

09 Ekim 2024 18:03

Şirketten Derin ayçin beni arayıp sorunu çözdü. D*** Hanım’a ve şirket yetkililerine teşekkür ederim.

07 Şubat 2025 01:39

Sizlere çok teşekkür ederiz...

Ahmet
Ahmet

Mesela hangi firma global olan

Celal sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 09:04
Aibofa Plus Hesap Engeli Ve Mağduriyet
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 21:03
wafra-investment-llc-forex-sirketi-4.jpg
wafra-investment-llc-forex-sirketi-3.jpg
wafra-investment-llc-forex-sirketi-2.jpg
wafra-investment-llc-forex-sirketi-1.jpg
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Borsa Prime Sosyal Medya Üzerinden Yatırım Vaadiyle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

02 Eylül 2025 23:45