4PRO Markets Ltd Bakiyemdeki Parayı Çekmek İstiyorum Göndermiyorlar

11 Eylül 2024 17:10

(4PRO markets ltd.) hesap bakiyemdeki parayı çekmek istiyorum göndermiyorlar. Meta TRADER5 uygulamasından Fourpro Markets ltd (4PROMarket) firmasından Uzman d*** a*** bey ile bir süre çalışmalarım oldu. Her şey iyi giderken bir anda hesabım stop oldu. Tarafında hak ettiğim 12.000 dolar paramı göndermiyorlar. Parayı alabilmem için hala yatırım istiyorlar. Referans olarak getirdiğim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor. Büyük mağduriyetin içerisindeyim.
Gereken işlemlerin hepsini başlattım bu konunun peşini bırakmayacağım en sonunda çok büyük mağdur edildim. Bu ekonomide insan insana bunu yapmamalı. Okullar açıldı çocuklarıma alışveriş bile yapamıyorum. Bütün yatırımlarımı elimden aldılar. Gereken yerlere başvurumu yaptım.

16 Eylül 2024 13:46

Fourpromarkets firması beni mağdur etti.

5 ay peşimden koştular en sonunda 1200 dolar yatırmaya karar verdim. Uzman A*** Y*** ile birlikte çalıştık. Parayı kısa zaman içerisinde 18900 dolara kadar yükselttim. Ç ekim yapmak istediğimde benden 200 dolar istediler ve yine de param yatmadı. Hiçbir işlem yapmamama rağmen hesabımı sıfırladılar.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Meta Trader Aldatıyor.

26 Mart 2024 20:50
Meta Trader Aldatıyor.
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
03 Mart 2025 02:41
Orjin Capital İle Yaşanan Para Çekim Sorunu!
Orjin Capital İle Yaşanan Para Çekim Sorunu!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 14:40
Lovo Trade Yatırım Danışmanlığı Kılıfında Hüsran
Lovo Trade Yatırım Danışmanlığı Kılıfında Hüsran
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Icon Investment Forex Şirketinde Para Çekme Talebim Keyfi Bahanelerle Reddedildi

23 Nisan 2025 13:52