İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 15:50

2012 model aracımızla gittik. Aracımız çalıştıktan sonra ekranda tırtıklı çember içinde ünlem işareti arıza ışığı yanıyor ve bilgisayar ekranında motor arızası servise gidin diyordu. Bizde yetkili servise gidelim dedik. Bize aracımızın arızasının 4-5 farklı sebebi olabilir ve bu arızayı çözmek için tek tek deneme yapmamız lazım dediler. Taktığımız her parçanın ücretini vereceksiniz ve ücret 20 bin ile 100 bin tl arasında değişir dediler. Buradaki ustalar arızadan anlamıyor mu yani şimdi?

25 Aralık 2023 08:55 (Şikayetten 17 saat sonra)
26 Aralık 2023 15:42

Aradılar. Serviste söylenen şeyleri tekrar ettiler. Başka yetkili servise bakabilirsiniz dediler. Sanki çok bir şey değişecekti de. Benim başka işim yok servis servis gezecek miyim?

Yorumlar (7)

Yasin
Yasin

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum bulabildiniz mi acaba sorun neyden kaynaklı

Ferhat
Ferhat

2009 kamyonetimizde sıkıntı var Aydın Zeybek otoya aynı için 10 4 5 gittik aracımız devirden düşüyor düşüyorve itekleme yapıryor ödediğimiz para 35000 civarı ama çözüm yok araştırıyoruz usta

Ramazan
Ramazan

Aynı arıza bende de var nedeni ne olabilir acaba

Büşra
Büşra

Aynı sorun 2011 model Ford Fiesta otomatik vites aracımda var 1 aydır çözülemedi bilgisayara bağladılar hız sensörü arızası veriyor ama bir türlü çözülemedi bir usta baskı balata diyor bir usta baskı balata ile alakası yok diyor sizce neden olabilir sorun çözüldü mü acaba

Bu sıkıntının sebebini buldunuzmu

Kıvanç
Kıvanç

Merhabalar durumla ilgili çözüm buldunuz mu acaba aynı sorunları bende aracımda yaşıyorum

Bu sıkıntının sebebini buldunuzmu

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Aracımızın Bitmeyen Sorunları Ve Çözüm Beklentimiz

Seyit
11 Ekim 2024 18:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ford Fokus Powershift Şanzıman Silkeleme Sorunu, Yani Kronik Arıza

Ali