Flamingo Köy 'de Kahvaltı Deneyimi

Flamingo Köy 'de Kahvaltı Deneyimi
30 Haziran 2023 20:19

Flamingo köy'de iki kişilik açık büfe kahvaltı aldık. Kalabalıktı sıra bekledik masadan kalkan olunca oturduk normal olarak aldıkları yiyeceklerden kalanlar masadaydı biz oturduktan sonra tabakları götürdüler. Sonra kalktık kendi tabaklarımızı aldık. Masaya geldik. Daha yeni kahvaltıya başladık. Çayımız bile bitmeden yöneticileri elinde telefonla yanımıza geldi, 'ben sahil güvenlik burası açık büfe kahvaltı ama israf etmeyin. Kameradan baktım yiyecekleri götürmüşler. Üzerine tekrar almışsınız dedi. Fotoğraf gösterdi. Durumu anlatmamıza bile izin vermeden bir daha bizi tercih etmeyin dedi.

Zaten bu şekilde davranılan yeri bir daha kimse tercih etmez. Bu fotoğraftaki tabak bizden önce gelen müşteriye ait biz oturunca kaldırdılar dedik zorla kendimizi ifade etmeye çalıştık. Dinlemiyor, çünkü anlatınca tamam ben geleceğim dedi ama gelen olmadı utancından gelemedi sanırım. İnsan bir yanlış anlamışım özür dilerim der. Diğer yöneticilere anlattık durumu o kişinin adına özür dilediler ama baştan herkesin içinde haksız yere bizi rezil ettiler. Kahvaltıya dokunmadan kalktık moralimiz bozuldu. 780 TL para ödedik gelsinler bizi milletin içinde azarlasınlar tek lokma yiyemeden kalkalım diye o ücreti ödemedik. Çok farklı hayal etmiştik. O kadar yoldan geldik ücret ödedik hangisi için üzülelim bilemedim.

Eda
Eda

Aaaa çok ayıp gerçekten insanların parasını iade edin ya da arayıp özür dileyip telafi edin kahvaltı hediye edin ben okuyunca üzüldüm gittim bunu okusam gitmezdim bana yapılmış gibisine üzüldüm ayıp ya gerçekten hem acık büfe yer 2 kere de yer fazlasıyla alıyorsunuz zaten ilk neyi sucladıgınızdan emin olun

Nurten sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 18:38
Asmin sonuçtan hiç memnun değil

Flamingo Köy Kötü Hizmet Ve Tehditkar Davranışlar

21 Temmuz 2024 17:50