Fit Women Termal Dik Duruş Korsesi

20 Aralık 2023 16:07

Kambur duruşumu düzeltmek için fit women termal adlı Instagram'da da satış yapan bir firmadan korse aldım. Görselde ve videodaki tanıtımı yapılan ürün ile hiç alakası olmayan bir atölye ürünü yolladılar. Dikişler bile üst üste dikilmiş, acayip bir şey. İnsan sağlığını daha da tehlikeye atan bir şey yolladılar. Ürünü kapıda peşin ödemeyle ödedim ve en kısa zamanda ürünün iadesini ve paramı geri istiyorum.

20 Aralık 2023 17:20

Fatura dahi yollamayan E*** s*** k*** in işlettiği fit women termal ve sauna termal tayt adli Instagram sitesinden dik duruş korsesi aldım Trendyol vs gibi güvenilir sitelerden de satış yapıyorlar İstanbul Esenler de dükkanları bile var sitede video ve görselle tanıtılan dik duruş korsesiyle gönderilen ürünün uzaktan yakından alakası yok. Üzerinde bir de ithal ürün diye turkce yapıştırılmış bir yazi dahi var ürünün insan sağlığına çok ciddi zararlar vereceği gelişigüzel atolye çıkışlı olduğundan belli. Kapıda pesin ödeme yaparak aldım ve paramın iadesini talep ediyorum.

20 Aralık 2023 17:08

E** s** k*** in işlettiği fit women termal ve sauna termal tayt adli Instagram sitesinden dik duruş korsesi aldım Trendyol vs gibi güvenilir sitelerden de satış yapıyorlar İstanbul Esenler de dükkanları bile var sitede video ve görselle tanıtılan dik duruş korsesiyle gönderilen ürünün uzaktan yakından alakası yok. Üzerinde bir de ithal ürün diye turkce yapıştırılmış bir yazi dahi var ürünün insan sağlığına çok ciddi zararlar vereceği gelişigüzel atolye çıkışlı olduğundan belli. Kapıda pesin ödeme yaparak aldım ve paramın iadesini talep ediyorum.

20 Aralık 2023 17:05

Esat sami karadağ in işlettiği fit women termal ve sauna termal tayt adli Instagram sitesinden dik duruş korsesi aldım Trendyol vs gibi güvenilir sitelerden de satış yapıyorlar İstanbul Esenler de dükkanları bile var sitede video ve görselle tanıtılan dik duruş korsesiyle gönderilen ürünün uzaktan yakından alakası yok. Üzerinde bir de ithal ürün diye turkce yapıştırılmış bir yazi dahi var ürünün insan sağlığına çok ciddi zararlar vereceği gelişigüzel atolye çıkışlı olduğundan belli. Kapıda pesin ödeme yaparak aldım ve paramın iadesini talep ediyorum.

07 Ağustos 2024 15:12
Melekkfit (Instagram) İnsanları Yanıltıyor!
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 23:22

23 Kasım 2023 15:01
Lal_medikal (Instagram) İade Yokmuş!

Tasarım Nurs İade Paramı Göndermiyor

05 Ağustos 2023 16:54