Dilay sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 21:05

Yaklaşık 3 ay önce giriş yaptım ve denemek için 100 USD yatırdım. İki hafta içinde param sıfırlandı. İletişime geçtiğimde, 100 USD'nin yönetilmesinin zor ve riskli olduğunu, güvenli işlemler ve kar elde etmek için hesapta en az 1.000 USD olması gerektiğini belirttiler. Sayın S. Hanım ve B. Bey ile görüştüm. Hesabıma 1.000 USD'nin üzerinde para yatırdığımda ana paramı kaybetme riskim olmadığını ifade ettiler. Bunun üzerine 2.000 USD yatırdım ve düşük risklerle 5-10 USD kazancın beni tatmin edeceğini, bu yüzden en düşük lotlarla işlem açmak istediğimi belirttim. Tavsiye edilen işlemleri uyguladım. Ancak dün itibariyle ana param sıfırlandı. Sebebini sorduğumda, 500 USD daha yatırırsam zarar ettiğim işlemlerin tekrar açılacağını ve zarar etmeyeceğimi söylediler. Başta verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Maalesef yanıltıcı bilgilerle mağdur edildiğimi düşünüyorum ve zamanımın boşa harcandığını hissediyorum.

10 Mayıs 2024 14:48 (Şikayetten 9 gün sonra)
Dilay
Dilay
10 Mayıs 2024 15:28

Kayıp kesinlikle kurumdan kaynaklıdır. Ana paranın sıfırlanmayacağını bana garanti ettiler. Önerdikleri işlemlere riskli olmaz mı diye defalarca sormama rağmen bir riskin olmadığını belirttiler. Ve 100 USD kaybettiğimde işlemleri tekrar açmanın bu kaybı kurtarmanın bir yolu yok mu diye sormuştum. Böyle bir şeyin kesinlikle mümkün olmadığını söylemişlerdi. Fakat 2.000 USD kaybettikten sonra 500 USD daha yatırırsanız zararla kapanan işlemlerinizi tekrar açarız dediler.

Ali
Ali

Dilay hanim, Arsavev ile ilgili şikayet içeriğiniz ile ilgili bilgi alabilir miyim? İlan yayından kalktığı için goruntuleyemiyoruz. [email protected]

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
25 Mart 2024 19:22
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

İntrade Finance İntrade Finance Yatırım Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklıkları!

03 Aralık 2024 01:35
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 13:32