Finans Yatırım Borsa Firmasının Kara Yüzü.

Finans Yatırım Borsa Firmasının Kara Yüzü.
18 Nisan 2024 22:53

Finans Yatırım adında bir borsa firması var. Başımdan geçenleri anlatayım, siz kendiniz karar verin. Telefonda anlatılamayacak kadar güzel şeyler anlattılar. Sonuçta bir robot var ve bu robotun %90'ın üzerinde başarı oranı olduğu, müthiş para kazandırdığı ve her şeyi kendisinin yaptığı söylendi. Üye oldum. 100 dolarlık üyelik başvurusu yaptım. İlk birkaç gün karlı gibi gözüktü. Ancak sonrasında, hisselerimin birçoğu değer kaybetti. İlk bir iki hafta telefonlarıma cevap verildi, notlarıma geri dönüş yapıldı. Sonra karşımda muhatap bulmak imkansız hale geldi. İki ayın sonunda bana verilen cevap '100 dolarla bu işe girilir mi? Senin daha fazla para yatırman lazım.' oldu. Anladığım kadarıyla borsaya bağlanmıyorlar, kendi kafalarına göre hisselerin değerini belirliyorlar. Sonunda 'Bu parayla bu iş olmaz' diyerek hesabınızı batırıyor ve paranıza el koyuyorlar. Hesaplarım bugün sıfırlanmış durumda. Borsada hiçbir şeyin sıfır olmadığını bilsem de, bu firmadaki her şey sıfıra eşit.

Fatih
Fatih

Aslında haklılar :) 100 dolar la onlar ne kazanacak sen ne kazanacaksın. Ama güvenmediğin için iyi yapmışsın.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 22:02

27 Mart 2024 16:56
finans-yatirim-uygulamasi-zarar-ettirmek-icin-kurgulanmis-8.txt
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 13:41
Finans Yatırım Hesabımızdaki Parayı Çektirmiyor