Özal sonuçtan hiç memnun değil

Final Özel Öğretim Kursları Ataşehir Küçükbakkalköy Müdüresinin Hakareti

16 Ağustos 2024 23:32

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan Final Anadolu Lisesi'nde, 15.08.2024 (dün) oğlum için okul müdiresi g. Ç. İle görüşmeye gittim. Okul müdiresinin agresif tavırları, okulda öğrenci olan oğluma yanımda bağırması, eleştiriden ileriye giden hakaretleri ve tehditleri ile şahsıma tüm eğitimcilerin yanında namussuz h. Adsız ve daha yazamadığım hakaretlerde bulunması ile bu durumun yaşanmasının tek sebebi, eğitimden ve eğitimcilikten de uzak bu kişidir. Ücretle eğitim aldırdığımız bu kurumda, böyle bir eğitimcinin olması içler acısıdır. Öğrenciyi kazanmak bir yana dursun, oğluma benim yanımda dahi hakarette bulunan bu kişinin çocuğumu eğitimden uzaklaştırdığı izahtan varestedir. Tüm hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla, önem arz eden bu hususu, tek derdi evlatlarının eğitimleri olan velilerin de bilmesi için buraya yazmaktayım.

16 Ağustos 2024 23:28

Merhaba, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy mahallesinde bulunan final Anadolu lisesinde, 15.08.2024 (dün) oğlum için okul müdiresi g. Ç ile görüşmeye gittim. Okul MÜDÜRE'SİNİN agresif tavırları, okulda öğrenci olan oğluma yanımda bağırması, eleştiriden ileriye giden hakaretleri, tehditleri ile şahsıma tüm eğitimcilerin yanında n. Amussuz, h. Adsız ve daha yazamadığım hakaretlerde bulunması ile bu durumun yaşanmasının tek sebebiyse eğitimden ve eğitimcilikten de uzak bu kişidir. Ücretle eğitim aldırdığımız bu kurumda, böyle bir eğitimcinin olması içler açısıdır. Öğrenciyi kazanmak bir yana dursun, oğluma benim yanımda dahi hakarette bulunan bu kişinin çocuğumu eğitimden uzaklaştırdığı izahtan varestedir. Tüm hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla, önem arz eden bu hususu tek derdi evlatlarının eğitimleri olan velilerinde bilmesi için buraya yazmaktayım.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Eğitimde Yetkisiz Öğretmen Ve Gizlilik İhlalleri

17 Ocak 2025 19:38

Final Okulları Avcılar Yönetimin Adaletsizliği

12 Haziran 2024 22:15
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Özel Okulda Şiddet Ve İlgisizlik!

18 Şubat 2025 10:42
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Bil Kurs Hocanın Davranış Bozukluğu

Muammer
24 Aralık 2023 14:47
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 01:55