Final Okulları Avcılar Yönetimin Adaletsizliği

12 Haziran 2024 22:15

Öncelikle diğer şubeler hakkında bilgim yok, onları tenzih ederim. Ancak, Avcılar Final Okulları'na 1 yıl önce başladık. Oğlum başka bir özel okuldan gelmişti ve 4. Sınıfı burada bitirdi. Zaten akademik olarak başarılı bir çocuktu ve bu başarısını Final Okulları'nda da devam ettirdi. İdare müdürü olarak F***  Hanım var, kendisi öğretmen kökenli. Ancak idarecilik vasıfları tartışılır. Birçok sorun yaşadık ve bu nedenle kayıt yenilemedik, onlarla devam etmeyeceğimizi belirttik. Ancak mezuniyete katıldık, sonuçta oğlum ilkokulu bitiriyordu. İyi hoş derken, ilkokul kademesinde 4. Sınıfların birincisi açıklandı ve plaket verildi. Eşimle şaşırdık çünkü plaket, okulda babası idarecilikte görev yapan oğlumun sınıf arkadaşına verildi. Oğlumuz bir sene boyunca yapılan denemelerde başarılı olmuş, sınıf birincisi olmuştu ama plaketi başka bir öğrenciye verdiler. Sebebini sorduk, bize akademik başarıya bakılmadığı ve oğlumuzun 4 sene bu okulda olmamasından dolayı diğer öğrenciye verildiği söylendi. Bizi geçtim ama oğlumuza bu durumu açıklamak kolay olmadı, üzüldü ve haklı olarak nedenini anlayamadı. Böyle bir adaletsizliğin içinde olmak çok kötüydü.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Eğitimde Yetkisiz Öğretmen Ve Gizlilik İhlalleri

17 Ocak 2025 19:38
Özal sonuçtan hiç memnun değil

Final Özel Öğretim Kursları Ataşehir Küçükbakkalköy Müdüresinin Hakareti

16 Ağustos 2024 23:32

01 Temmuz 2024 17:03
Sebahat sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Final Okulları Öğrenciye Sıfır Önem

23 Ağustos 2023 17:56

Final Özel Öğretim Kursları Balgat Final Dersanesi (Gelişim Garajı ) Eğitim Süreci Sıkıntılı

20 Ocak 2024 16:18