Diyarbakır Final Okulları Etkin Olmayan Davranışlar

01 Eylül 2023 15:55

Diyarbakır Final Okulları okul müdürü r*** ve okul kurucusu ş*** tarafından okula çocuğumun kaydının yenilenmemesi için tarafımıza mobbing uygulanmış olup sene sonu okul kaydını yenilemek için gittiğimde şahsıma r**** tarafından heyet olarak çocuğunuzun okul kaydını yenilememe kararı aldık dendi. Gerekçeniz nedir diye sorduğumda, bana verilen cevap çocuğunuz burada mutlu değil diye açıklama yapıldı. Herhangi bir idari ceza veya tutanak gibi gibi... Belgeleri ve sebepleri olmamasına rağmen tutumlarından vazgeçmediler. Üstelik okul kurucusu ile yapmış olduğum telefon görüşmesinde bana söylediği cümle "ben olsam beni istemeyeni hiç istemem" idi. Eğitim ve öğretim kurumuna aykırı tutum ve davranış sergileyen bu yaklaşım şeklini merkezin sorgulaması gerekmektedir.
Final çatısı altında şımarıklık yapan kurucu ve idari amirleri çocuğumun ve şahsımın itibarıyla alaycı basit davranışlar sergileyip final okul tabelasının prestijine yönelik zedeleme yaşatmışlardır. Çocuklarımı X bir özel okuldan alıp final okullarına kayıt yapmamın sebebi daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla aldığım bir karardı.

Türkiye geneli markalaşmış bir kolejin veliye bu denli bir tutum içerisinde olması, eğitimden muaf sadece öğretimle alakalı olduğunu gösterir. Eğitimci kimliği olan kişi ve kişilerin davranış problemleri merkez tarafından incelenmesi şahsımla, iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bu konuyu il ve ilçe müdürlüğünden bakanlığa kadar taşımayı düşünüyorum. Ayrıca konu hakkında gerekli incelemeler yapılmadığı takdirde, basına yansıtıp ilgili mercilerin dikkatine sunacağım.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Kursu Kayıt İptali Sorunu

26 Mart 2024 14:40
Erol sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 01:47
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Oğlumun Yaşadığı Akran Zorbalığı Ve Okul Yönetiminin İlgisizliği!

17 Eylül 2023 08:35
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Final Eğitim Kurumları Diyarbakır Burs Sorunu

16 Mart 2024 16:27
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 01:55