Fiat Tekrarlayan Oksijen Sensörü Arızası Sorunu

Cüneyt
01 Ocak 2024 23:30

2017 model 1.6 dizel Urban paket Fiat Egea aracım dördüncü defadır oksijen sensörü arızası vermektedir. Sensör değişimi yapıldıktan sonra yaklaşık bir sene sorunsuz kullanmaktayım; fakat sürekli aynı arızanın tekrarlaması can sıkıcıdır. Sorunla alakalı başka arabalarda da aynı durumun yaşanıp yaşanmadığını merak ediyorum. Bu arada, sensör değişene kadar gerekli gereksiz birçok parça değişimi oldu. Buna turbo revize işlemi ve partikül temizliği de dahil.

02 Ocak 2024 09:14 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yusuf
Yusuf

Kartal, palio, Grande Punto ve son olarak Egea. Hepsini kullandım. Beni en çok üzel Egea oldu. Oksijen sensörü değiştirmekten bıktım. Hiç bitmeyen motor arızası. Geçen gün yine hata verdi. Artık tamire gitmiyorum, öyle kullanıyorum. Ne olacaksa olsun.

Gökmen
Gökmen

Serviste orijinal ürünü kendileri taksın garanti veriyorlar taktıkları oksijen sensörüne 1 yıl oldu şükür şimdilik arıza açmadı ( Lancia - opar )

Merhaba benimde 2017 model 74bin km de 1,6 dizel otm aracım var aynı sorun bende de var sanırım bu kronik birçok kişiden duydum 2 kere temizlettim olmadı değiştirince de çok gitmiyormuş

Aykut
08 Aralık 2023 20:40

Fiat Egea 2022 Model 1.6 Multijet Otomatik Geciken Gaz Tepkisi Var.

Süleyman
25 Temmuz 2024 14:31