Fiat Doblo Arka Cam Patlaması Şoku!

27 Aralık 2024 18:44

2015 Model D4 kasa Fiat Doblo Premio aracımla marketten çıktık arabaya oturduk park halindeyken arka camı patladı. Herhangi bir vuruk, taş vs vs bu durumu oluşturabilecek bir durum kesinlikle olmadı. Yıllardır araç kullanıyorum böyle bir durum başıma ilk defa geldi, gerçekten şoktayım. Bunun yolda seyir halindeyken başıma gelmesi durumunda oluşabilecek bir kaza durumunu düşünmek bile istemiyorum. Kronik diye birkaç yazı okudum fakat cam patlamasının kroniği mi olur, böyle kanıta dayanmayan bir bilgi kirliliği olabilir mi? Ki varsayalım. Fiat yetkililerinin bunu kendisi ücretsiz bir şekilde telafi etmesi gerekir. Müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Bir türlü, umuyorum buradan görülür de tüm Fiat kullanıcıları bu duruma hazır olarak seyir ederler

15 Mayıs 2025 15:09 (Şikayetten 4 ay sonra)
23 Ocak 00:16

Evet evet sizler için oldukça değerliyiz bizim sorunumuza 5 ay sonra vah vah tüh tüh diye cevap veriyorsunuz. Ben çoktan arabamı yaptırdım hatta sattım daha da Doblo almamaya karar bile verdim

Sadece
Sadece

Ve bugün bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım seyir halindeyken bir anda arka cam patladı

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Arka Cam Patlaması

Murat
15 Eylül 2024 16:33

Fiat Doblo Arka Cam Patlaması!

Fatih
23 Ekim 2024 23:30
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Arka Cam Patlaması Ve Güvenlik Endişesi

Yakup