Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 0 Km Ayıplı Araç (iade Talebi)

Fiat 0 Km Ayıplı Araç (iade Talebi)
17 Ağustos 2024 10:23

13.03.2024 tarihinde Fiat Koyuncu (Konya) bayisinden almış olduğum Fiat Fiorino Premio aracımı aldıktan 15 gün sonra şanzımandan ses gelmesi şikayeti ile bayiye gittim. İşimiz gereği çok kilometre yaptığımız için 15 günde 5000 kilometreye vardım. Yağ seviye kontrol bakımına gittiğimde bayiye durumu ilettim. Bayi ellerinin yoğun olduğunu söyledi ve 10.000 bakımına geldiğiniz vakit ilgileniriz dedi. 27.05.2024 tarihinde 10.000 bakımında araç için bayiye gittim. Aracı bakımdan sonra teslim aldığımda şoför ve yan koltuk emniyet kemerlerinin takılı olmasına rağmen susmadığını ve sürekli uyarı verdiği bir durum ile karşılaşıldı. Acil işim olması hasebiyle iki gün idare ettim ve 29.05.2024 tarihinde aracı bayiye teslim ettim. Araç yan koltuk emniyet pedi değiştirildi. Vites kutusu değiştirildi. Şanzıman değişmiş. Şanzıman teli değişmiş. Aracım bayide 05.08.2024 tarihine kadar kaldı. 3 ay. İlk 1 ay araçsız bırakıldım. İkame araç talep etsem dahi verilmedi. Araç vermeleri ise benim halime acımalarından kaynaklı oldu. Aracınız hazır gelin dediler ve şirketimden aldığım aracı onlara verdim ve bayiye geldim ama araç sorunlarının devam ettiğini gördüm. Ve benimle dalgamı geçiyorsunuz şehir dışında toplantım var ben sizin yüzünüzden aracıda iade etti araçsız kaldım diye çıkışmam ve tartışmam üzerine araç verildi bana. 4 defa aracınız hazır denilmesine rağmen her gittiğimde emniyet kemeri uyarısı devam etmekteydi.
0 km bir araç alayım ve sanayi ile uğraşmayayım işlerim aksamasın derken 3 aya yakın araçsız kaldım. Bayiye çağrılıp bekletilmem ve aracın sorunlarını çözememiş olmamaları ile karşılaşıp vaktimin ve sabrımın tüketilmesi bu işin cabası. Bir de 0 km aracımın değişmeyen sök tak yapılmayan yeri kalmadı. Değişim talebi ediyorum bayi yardımcı olmuyor. Aracı yapın diyorum aracım yapılmıyor. Şu anda viraj demir çubuğunun değişmesi gerekliymiş. Siz arabaya binin biz malzeme gelince size haber edelim dediler. Efendiler biz bu aracı 0 km bayiden aldık. İade ya da değişim talep ediyoruz.

17 Ağustos 2024 10:19

Aracıma yapılan işlemler ile ilgili hangi tarihte neler yapıldığına dair evrak istiyorum. Verdikleri evrakta tarihler yanlış diyorum. Kaşe yapım diyorum bu evrakı sizden aldığım belli olsun diyorum vermiyorlar.

17 Ağustos 2024 10:50 (Şikayetten 27 dakika sonra)
27 Ağustos 2024 23:04

Beni hala aramadınız. Ne zaman geri dönüş yapmayı düşünüyorsunuz

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Tunalar Bayisi'nde Aracımın Tamir Sürecinde Yaşadığım İlgisizlik Ve Özensizlik

Fatih
16 Haziran 2025 11:35
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
20 Eylül 2023 10:03

Fiat Güvenli Değil Sorunlu Aracının Arkasında Durmuyor.

Emin
06 Haziran 2024 12:24
Ataullah sonuçtan çok memnun

Fiat 2024 Fiat Fiorino 1.4 Benzin&lpg Bakım Kilometresi Farklılığı

Ataullah
18 Temmuz 2024 14:29
"Öncelikle sorunumla ilgilenen Erkan Bey'e çok teşekkür ederim. Durumu anlayıp gerekli yerlerle görüşmeler sağladı ve bakımların 20 bin kilometre ya da 1 yılda yapıldığını bildirdi. İlgi ve alakaları için çok teşekkürler"

Harun
17 Temmuz 2023 10:24