Fetih Gençlik Derneği Bağışımızın Takibi Yapılmadı: İletişim Ve Şeffaflık Sorunu

13 Mayıs 2024 12:5212.528

Fetih Gençlik Derneği üzerinden birkaç defa bağış ve kurban ibadetlerimizi yerine getirdik. Ancak ailecek yaptığımız son bağışımızda ne bir bilgilendirme mesajı ne de bir video ile bilgilendirilmedik.

Gazze'deki kardeşlerimiz için elimizden geldiğince yardımda bulunmak istemiştik. Eğer bağışımız yerine ulaştırılmadıysa ve farklı amaçlar için kullanıldıysa, oradaki yetimlerin ve şehitlerin hakkı bizim üzerimizde olsun.

Çok ulaşmaya çalıştım fakat sürekli oyalama politikasıyla karşılaştım ve telefonlara cevap verilmedi. Bizim için önemli olan, bağışların doğru yerlere ulaşmasıdır. Umarım hakkınızda haksızlık etmiyoruzdur. Ayrıca, sizinle farklı platformlarda da iletişime geçeceğimizi belirtmek isterim.

Türk Kızılay Kurban Videosu Gelmiyor

4 Temmuz 2024 18:336.741

Merhaba, Kurban Bayramı için Filistin'de kurban bağışında bulundum ve sizden video istemiştim. İki kez talepte bulundum ...

Kurban Bağışımın Kesim Videosu Ve Bilgilendirmesi Gönderilmedi, Güvensizlik Oluştu

Kardeş Eli Derneği üzerinden bgs-187666 bağış numaralı vacip kurban bağışı yaptım. Ancak tarafıma kurbanın kesildiğine d...

5 Destek1 Yorum