İrem sonuçtan hiç memnun değil

Feruz Design Saygısız İşletmecilik

18 Ocak 2024 16:57

Hayatımda bu kadar sinirlendiğim sadece iki kez olmuştur ve bu durumları burada yazıyorum ki ilgili kişiler ders çıkarsınlar. Bu site üzerinden üç ürün satın aldım ancak iki tanesinin bedeni yanlıştı. Ürünlerin beden bilgisi paketin üzerinde küçük bir kağıtta yazılmıştı ve ben bu bilgiyi ürünleri açtıktan sonra fark ettim. Bir ürün tam bedenime uygunken, diğer ikisi küçük geldi ve onları denemeye gerek duymadım. Durumu hemen bildirerek, 'bu ürünleri giymem, değişim yapabilir miyiz? ' diye sordum. Bana, eğer paket açıldıysa hijyenik nedenlerden dolayı değişim yapılamayacağını söylediler. Ancak bu bilgiyi bana önceden belirtmediklerini, beden bilgisinin de sitede belirgin bir şekilde yer almadığını ilettim. 'bedeni görsem zaten açmazdım' dedim. Mağdur olduğumu belirttim çünkü bu durum kabul edilemez ve 400 TL kaybettim. Üstelik yazdığım mesajlara 24 saat sonra cevap veriyorlar. Sonunda sinirlenip, 'bu durum kabul edilemez' dedim. Paket açıldığında değişim yapılmayacağına dair hiçbir bilgiyle karşılaşmadığımı söyledim. Bana küçümseyici bir tavırla yaklaştılar ve neredeyse küfür edeceklerdi. Bu kadar kötü müşteri hizmeti sunan bir işletmeyle karşılaşmadım. Ürünler zaten ayrı bir sorun; giymeden yıkadığımda formunu kaybetti.

Nergis sonucu yetersiz buldu

Nergis
20 Kasım 2023 21:19

Feruz Design Müşteri Memnuniyeti Sıfır

16 Eylül 2024 13:28

19 Eylül 2024 12:07
Banu sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 17:24

Yanıltıcı Beden Ölçüleri Ve İade Sorunu