İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Hakkında Şikayet

06 Temmuz 2023 15:56

Bugün muayene için randevum vardı. Göğsümdeki sorunu anlatmaya çalıştım, ancak doktor bana olumsuz cevaplar verdi. Takipli bir hastayım ve şikayetlerim artmış durumda. Doktorun tavrı ve yaklaşımı beni hayal kırıklığına uğrattı. İnsanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir doktor olduğunu düşünüyorum.

İlknur
İlknur
09 Temmuz 2023 17:35

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Genel Cerrahi bölümü Uzm. Dr. D**** E**** hakkında şikayetim var. Bugün muayene için kendisine randevum vardı. Durumumu anlatmaya çalıştım göğsüm ile ilgili bir sorun olduğunu iğne batması olduğunu, şiştiğini, sıvı geldiğini dile getirmeye çalıştım. Bu hastalık mı ki hiç mi hayatında iğne batmadı, sen sıkmışsın dır ondan gelmiştir gibi cevaplar verdi. Takipli hasta olduğumu söyledim dosyalarım vardı onları gösterdim göz ucuyla baktı 6 ay önce falan yapılmış tekrar yapılmaz diye söyledi. Benim bir sorunum var şikayetlerim artmış bana bu şekilde cevap veriyor Kendini ne sanıyor acaba? Keyfine göre hasta mı seçiyor acaba. Doktor diye getirmişsiniz ama başınız ağrır. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

08 Haziran 2023 12:04

25 Nisan 2024 10:48