Esra sonuçtan hiç memnun değil

Fedbox Detoks Paketinin Sağlığımı Bozması

30 Ağustos 2023 20:16

Fedbox firmasından 3 günlük sıvı detoks aldım. Daha önce farklı firmalardan alıp kullandım bir sorun yaşamadım. Ürünü ilk kullanımdan itibaren şiddetli karın ağrısı, kusma yaşadım. İshal, ağrı vs hastanelik olacak duruma geldim. Firmaya yazıp yeni paket istemediğimi belirttim durumumu anlattım. Fakat yine kapıma bırakmışlar olduğu gibi çöpe attım. Bir haftadır tam düzelmiş değilim. Firmayı arayıp durumu anlattım ücret iademi talep ettim. Ürünü kapıya bıraktıklarını iade almayacaklarını söylediler. Hem paramdan hem sağlığımdan oldum.

04 Eylül 2023 11:37 (Şikayetten 4 gün sonra)
04 Eylül 2023 20:21

Keşke doktora gidip rapor alsaydım. Sağlıksız ürünler sattığınızı ve müşteriye gerekli desteği sağlamadığınızı her yerde belirtirim. Aynı durumu yaşayanlar da rapor alın ve CİMER'e şikayet edin. Bu firma insanların sağlığıyla oynuyor.

04 Eylül 2023 20:21

İnsanları sağlığından edip sağlıklı günler dilemeniz de çok ironik. Paramı da hakkımı da helal etmiyorum.

05 Eylül 2023 12:02
05 Eylül 2023 13:10

İlk sizinle iletişime geçtiğimde bunu söyleseydiniz numuneleri atmaz ve doktor raporu alırdım. Siz tam tersi atabilirsiniz iade hakkında da arayacağız dediniz. Güvenilmez olduğunuz buradan belli.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Fedbox'un Tekrarlayan Menüsü Ve Kalitesiz Ürünleri Sağlığımı Tehdit Ediyor

Hande
26 Ekim 2024 17:41
Bade sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 08:29

Fedbox Yemekleri Çok Kotu

Dilara
17 Şubat 2024 17:45
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
21 Mayıs 2024 18:57