İsmail sonuçtan çok memnun

Fardoktoru.com'dan Aldığım LED Lambaların Kalitesizliği

08 Eylül 2023 12:02
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Erman Bey ve ekibine teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.”

İnternet üzerinden, bir alışveriş sitesi aracılığıyla "Far Doktoru" isimli firmadan çift duylu, kırmızı renkte LED ampul aldım nisan ayının başlarında. Ürünü kullanmaya başladığımdan beri sürekli iki devresi de her iki ampulün yüksek şiddette yanıyordu, yani fren yaptığınızda ve kısa huzmeli far kullandığınızda da her iki ürün aynı tepkiyi veriyordu maksimum güçte yanarak. 8 Eylül günü ürünleri göndermek istedim, (artı ile eksiyi değiştirin, Fransız araçlarında bunlar oluyor, bir kez daha bakın v. B v. B) yeni alacaksam alayım, bunlar sağlamsa kullanayım kafamdan kalksın diye. Vay efendim 4 ay olmuş, zaman geçmiş, şimdiye kadar nerede imişim. (belki yurt dışında idim, bu ürünlerin imalat hatalarına karşı garantisi 2 yıl değil mi?) ürünü ellerine dahi almadan değiştiremeyiz dediler, geri - bir göz atmaları için dahi - göndermeme izin vermediler. Bütün içtenliğimle söylemeliyim ki, 280 -tl'nin peşinde değilim, buna zamanımda yok, zaten ürünü 4 ay bekletmemin nedeni, bugün yarın söktürürdüm diyerek ti. Sonuçta telefon hattının diğer ucundaki bey, uzun uzun önerilerde bulundu, sonuç değişmedi. LED lambalar çöpte, far- doktoru- firmasından bir daha çöp dahi almak istemem.

08 Eylül 2023 09:46

Firma sahibi Melih Bey aradı, Google yorumum üzerine, ampulleri geri istedi firmaya geri göndereceğim, süreci takip edeceğim. Teşekkür ederim.

11 Eylül 2023 17:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Müşterimiz ile görüşerek garantisi olmadığı halde ampulleri firmamız olarak yenisi ile değiştirip gönderdik. Teşekkürler.

13 Eylül 2023 14:29

Erman Bey ve ekibine teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

04 Aralık 2024 15:27

21 Ekim 2023 12:04
Otovera Hepsiburada'dan Aldığım Ürün Bozuldu
Anıl sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 21:34
"Hızlıca dönüş sağlanıp sorunumu çözdüler hatalarını düzelttiler firmaya teşekkür ederimi"

14 Şubat 2024 18:09
OpellCenter.com Opellcenter Yolladığı Kırık Far
OpellCenter.com Opellcenter Yolladığı Kırık Far
Abdulhamid sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 15:48