Fantasia Hotel De Luxe Kuşadası Fantasia Deluxe Otel Kuşadası' R İptal Ücretini Geri Ödemiyor

17 Ekim 2023 12:03

Rezervasyon no HD-2310PPDV Yaklaşık 10 gün önce Kuşadası'nda Fantasia Deluxe Resort'ta 6 gece 2 kişilik bir rezervasyon yaptırdım. Tatilin başlangıç süresine 15 gün kala yurt dışından gelecek misafirim doktorunun seyahat yasağı koyması sebebiyle tatili iptal etmek zorunda kaldım. Oteli arayıp durumu yetkililere bildirdim, belgeli bir şekilde bunu onlara ibraz ettim, ancak otel yetkilileri hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Daha sonra otel tarafından geri arandım ve sadece 6 günün 3 gününü iptal edebileceklerini söylediler. 22.500 TL para ödedim, tarafıma 12.000 TL para gönderebileceklerini söylediler. Bu şekilde yine kabul ettim, ancak tatil iptalden 10 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmadı. İlgili yok, otel sadece paraya odaklı çalışıyor. Kesinlikle müşteri anlayışı sıfır, bu konularda kesinlikle yardımcı olunmuyor. Sürekli aradığımda 'Ödemeniz çıkarıldı, banka ile sorun oldu' gibi şeyler söyleniyor, ama hiçbir şekilde olumlu bir dönüş yok. Zaten müşteri odaklı değil de paraya değer veren bir işletmeden daha ne beklenir? Yılda en az 4 kez tatil yapıyoruz, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. En kısa zamanda ödemenin tarafıma yapılmasını diliyorum ve bu konuda tarafıma mail gönderilmesini talep ediyorum.

17 Ekim 2023 11:43

Yaklaşık 15 gün önce İzmir Kuşadası fantasia Deluxe Otel'den. 6 gece 7 gün 2 yetişkin olarak bir otel odası kiraladım. Lakin tatilimize. Tatilimize son bir hafta kala. Yurt dışından gelecek olan misafirimin. Doktorunun. Uçuş yasağı koyması nedeniyle tatili iptal etmek zorunda kaldım. Bu konuyla ilgili Oteli arayıp gerekli ve detaylı bir şekilde bilgi verdim. Otel çalışanlarından E*** Bey ile. Bu konuyu detaylı bir şekilde görüştüm bunu belirli ve ispatlı bir şekilde onlara belgeleyip gönderebileceğimi söyledim. Ama hiçbir şekilde Otel tarafından yardımcı olunmadı. Daha sonra Otel tarafından geri arandım. Bana sadece bir isim değiştirebileceğimi Ayrıca. 3 gün kesinti olacak şekilde parayı iade edebileceklerini söylediler. Ben de 3 gün kesintili şekilde. Bunu kabul ettim. Otelde anlaşmamız 22.500 civarındaydı bana geri 12.500 lira bir para ödeyeceklerdi. Bunu kabul ederek görüşmeyi sonlandırdım. Ama ne geri ödeme geldi no otelden bir bilgi geldi ne de bir dönüş alabildim. Otel Bu konuyla alakalı hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Zaten telefon görüşmelerinde anlamalıydım Otel sadece paraya odaklı kesinlikle müşteriye odaklı değil. Bir daha asla bu şekilde Kuşadası'nda tatil için rezervasyon yapmayacağım. Lütfen anlaştığımız bir şekilde bana paranın ödemesini geri yapın. İnsanları oyalamaktan başka hiçbir şey değil yaptığınız. En kısa sürede her tarafıma ücret iadesini yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

25 Haziran 2023 13:30
Fantasia Hotel De Luxe Kuşadası Hijyen Sorunundan Dolayı Enfeksiyon Kaptım!

Charisma Hotel Kuşadası Paramı İade Etmedi

21 Haziran 2025 21:31
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa Hijyen Ve Hizmet Sorunları, Yüksek Fiyatlar

26 Ağustos 2025 16:08
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Kızımın Doğum Günü İçin Yapılan Rezervasyonun İptal Edilmesiyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

02 Mayıs 2025 22:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vav Kuşadası Parayı Alıp Rezervasyonu İptal Etti

05 Haziran 2025 14:26