Falcon CMAX 155: Bitmeyen Sorunlar Ve Kötü Hizmet

Celil
28 Ekim 2024 20:14

2 Temmuz'da Aydın Nazilli'de bulunan Naz Mobilya'dan Falcon CMAX 155 motor satın aldım. 120 km dediler ama notere satış almaya gidince 403 km çıktı. Neyse, uzatmayacağım. Motoru aldıktan bir hafta sonra fark ettim, direksiyonda boşluk var, teker resmen 8 çiziyor. Servise gittik, servis fabrika çıkışlı direksiyon kutusunda arıza var dedi. 23 gün parça bekledik, parça geldi. Yapıldı dediler. Motoru aldım, aldığım gün aynı şikayetler devam ediyordu. Gittim, rodajda olduğunu söyledi. 20 gün bin km yap, sonra yine gel yapalım dedi ama 30 km hızla giderken düz yolda amortisör patladı. Firmayı aradım, motoru gelip aldılar. Sonra 1 hafta sonra yapıldı dediler ama yine olmamıştı. Aynı sorunlar ve fazlası, kontak çalışmıyor, marş almıyor. Sele kapanmıyordu. İade için firmayla görüştüm, servise bırakın dediler. Bugün beni arıyor servis, motorun hazır ama akü bitik, ister akü al ister iterek götür diyor. 3 aylık motor, daha 900 km binmedim. Nasıl akü bitiyor anlamadım. Ben iade etmek için verdim. Servisten işlem tutanağı istiyorum, vermiyor. Üstüne üstlük azarlıyor. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma.

profile profile

Gökhan
Gökhan

Akü bitik değildir fabrikasyon marş dinamosu ya da motorunun kablo girişleri gevşek o yüzden yapıyordur benim öyle oldu çünkü

Falcon Trex 188 Motorun Ayıplı Mal Oluşu, Garantisinin Olmayışı

Latif
26 Eylül 2024 19:44
Falcon Trex 188 Motorun Ayıplı Mal Oluşu, Garantisinin Olmayışı
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

57 Gündür Serviste Bekleyen Motorum Ve Çözülmeyen Arıza

Ercan
09 Eylül 2025 16:09

Hayati Tehlike Yaratan Falcon Fr 177: Sürekli Arıza, Fabrika Hatası Ve Mağduriyet!

27 Mayıs 2025 22:41