Melek sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS780 Memnun Değilim

20 Ocak 2024 20:32

Fakir RS780 robot süpürge
Media Markt de çok övdüler ürün ellerinde olmadığı için araştırıp Vatan bilgisayarda bulup oradan aldım 19gün önce ama bu fiyatı bu ürüne verdiğime çok pişmanım. Hiç övüldüğü gibi değil. Uygulaması çok kötü geliştirilmeli. İki fırçası var diye tercih ettim birini sürekli bir yerlere takıyor ve kendiliğinden çıkıyor. Su haznesine su koyduğum halde bazı yerleri siliyor bazı yerleri silmiyor. Şarjı bana göre çabuk bitiyor bir evi süpürmeden bitiyor kendi kendine şarja gidiyor. Şarj standı dibinde olduğu halde şarja bırakamıyor kendini. Hiç memnun kalmadım 18bine aldım markasına güvenerek markasız daha ucuza aynı özelliklere sahip ürünler olduğunu daha çok memnuniyet olduğunu gördüm. Ve 19gün boyunca düzgün bir haritalama yapamadım oda oda ayıramıyorum.

20 Ocak 2024 21:01 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Cansu
Cansu

Bende aynı süpürge var ilk bende pişman oldum çok sorun yaşadım sonra servise gidip geldi şimdi çok memnunum şu anda çok güzel silip süpürüyor😍

30 Ekim 2024 18:59

05 Ekim 2023 13:16
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 780 Çöp

26 Mayıs 2024 20:56