Facebook Sayfalarıma Kısıtlama Koymaya Devam Ediyor Israrlarla

02 Ağustos 2023 20:53

Hiçbir çözümde olmadı aynı hamam aynı tas devam ediyor hala Facebook sayfalarıma hala kısıtlama koyup duruyor. Bulun bir çaresini bir an önce. Aynı sorunlar aynı problemler devam ediyor. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum hala olmaya da devam ediyorum. Ben bir an önce kısıtlamamın kalkmasını istiyorum. Kısıtlama kalkması 3 4 günü buluyor. Ben bir an önce kalkmasından yanayım. Facebook'tan ricam şudur bana kısıtlama koymasınlar bir daha. Facebook'un sayfalarıma koyduğu sürekli kısıtlamalardan son derece memnun değilim ve hala koymaya devam ediyor. Az önce yine koydu ben komple Kalkmasını istiyorum bir an önce.

Facebook Sayfalarıma hala kısıtlama Koymaya Devam Ediyor ısrarlarla neyin bu ısrarı hala artık yeter bir sürü hesap var onlarla uğraşın benimle değil. Aşağı da belirtim resimde gibi yazı çıkıyor bu yazıyı da kaldırın rica ediyorum sizden. Sanki biz burada kötü bir şey yapmıyoruz sonuçta biz burada hizmet veriyoruz zaten.

Bu kısıtlamalar beni çok rahatsız ediyor ve artık bu duruma tahammül edemiyorum. Bu sayfaları kendim oluşturdum ve Facebook'un geçerli bir sebep olmaksızın bunları kısıtlaması kabul edilemez. Facebook'a bu kısıtlamaları mümkün olan en kısa sürede kaldırması için yalvarıyorum. Bu sürekli kısıtlama bende büyük hayal kırıklığına neden oluyor ve durması gerekiyor. Sayfalarımı sorunsuz bir şekilde kullanabilmem için Facebook'un kısıtlamaları kaldırmasını rica ederim. Yeter artık ve çözüm zamanı. Facebook sayfalarıma sürekli kısıtlama koyuyor sürekli hala da koymaya devam ediyor sayfamdaki kısıtlamalar kalkmadı hala bir çaresini de artık yeter kaldırılsın bugün bir sürü hesap var onlarla uğraşın benimle değil aşağı da belirtim resimde gibi yazı çıkıyor. Bu yazıyı da kaldırın rica ediyorum sizden lütfen artık yeter.

Ömer
Ömer
06 Ağustos 2023 13:20

Facebook'un sayfalarıma uyguladığı sürekli kısıtlamalar beni çok sinirlendiriyor. Çözüm yok, sadece aynı. Bu durum beni çok rahatsız ediyor ve halen de devam ediyor. Acilen kısıtlamaların kaldırılmasını talep ediyorum. Bunları çıkarmak 3-4 gün sürüyor ama hemen yaptırmam gerekiyor. Facebook'a sayfalarımdaki tüm kısıtlamaları kaldırması için yalvarıyorum. Bana dayattıkları sürekli kısıtlamalardan bıktım ve bu dayanılmaz bir hal alıyor. Aynı kısıtlamaları tekrar eklediler! Bu kısıtlamaların bir an önce kaldırılmasını istiyorum. Lütfen Facebook, beni dinle ve beni rahat bırakmadan diğer birçok hesapla ilgilen. Bu sayfalar benim tarafımdan oluşturuldu ve Facebook'un gerekçesiz kısıtlamaları kesinlikle kabul edilemez. Facebook'a bu kısıtlamaları bir an önce kaldırması için yalvarıyorum. Devam eden bu kısıtlamalar bende büyük hayal kırıklığı yaratıyor ve kaldırılmaları gerekiyor. Lütfen sayfalarımı kısıtlama olmadan kullanmama izin verin ve artık bir çözüm zamanı. Yeter artık Facebook! Sabit kısıtlamaları sayfalarımdan hemen şimdi kaldırın sorunumuz devam ediyor kalkmadı da

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 01:02
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
17 Aralık 2023 16:40