Onur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 23:11

Merhabalar 5 Mart tarihinde yaşanan Facebook kesintisinden sonra Facebook profilime giriş yapamıyorum. Profilime tanımlı olmayan Instagram hesabındaki şüpheli davranışlardan askıya alındı diyor. Ve Facebook profilimde yönettiğim 60 tane işletme hesabım ve reklam hesaplarım var. Bir çoğundan kontrolümüz dışında 5 10 bin tl civarında paralar kesilmiş. Gelen kodlar ile açılmıyor. Kimlik onay yapmama rağmen değerlendirmeden geçmiyor. Yapılan işlemler zaten Facebook'ta meydana gelen güvenlik açığından dolayı olmuştur. Benim yaptığım profil davranışlarım değildir. Ama profilim kısıtlanmıştır. Çok acil olarak hesabımın açılmasını ve reklam çalışmalarına devam etmek istiyoruz.

Sibel

Bir de ilk hesapta böyle oldu diye diğer hesabı ili faktörlü korumaya aldık ama bir işe yaramadı. Telefona mesaj geldi giriş kodu, ve hemen kapandı Facebook, şaka gibi yani

Sibel

Sorununuzu çözebildiniz mi acaba, bizde de iki adet işletme hesabımız bu şekilde kapandı. Bize ait olmayan, "Instagram hesabınızdan uygunsuz paylaşım yapıldı" yazıyordu, daha önce hiç görmediğim Instagram hesapları. İtiraz edebileceğim bir yer de yok.

Facebook Ve Instagram Hesaplarım Sebepsiz Yere Askıya Alındı Bilgi Verilmiyor

Gülüm
22 Ekim 2025 21:27
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
03 Şubat 2024 00:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 21:09
Facebook Hesabım Askıya Alındı: Haksız Uyarı