Excel Yatırım Güvenilir Bir Kurum Değildir, Pişmanlıktır.

19 Nisan 2024 22:042.723

Excel Yatırım, paramı ödemiyor. Bir ay bekletip, günü geldiğinde de çekim işlemimi iptal ettiler. Müşteri temsilcisinin eksik bilgi vermesi sonucunda boşuna bir ay paramın yatırılmasını bekledim. Şimdi ise kimseye ulaşılamıyor. Kesinlikle Excel Yatırım, güvenilir bir kurum değil. Türkiye'den erişiminin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Web sitelerine erişim engellenmeli. CİMER'e ve Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunacağım.

22 Nisan 2024 17:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ali B. , Öncelikle, Excel Yatırım olarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaya büyük bir önem verdiğimizi belirtmek isteriz. Şikayetinizle ilgili olarak derin üzüntü duyuyor ve yaşadığınız olumsuz deneyimi telafi etmek adına elimizden geleni yapma niyetinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetinizin detaylarını daha iyi anlayabilmemiz için Şikayetvar üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve talebinizi iletebilirsiniz. Size daha iyi yardımcı olabilmek adına, konuyla ilgili tüm detayları öğrenmek istiyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve hizmet kalitemizi artırmak için şikayetinizi ciddiye alıyor ve konuyla ilgili gereken adımları atmaktan çekinmeyeceğimizi belirtmek isteriz. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Excel Yatırım Müşteri Hizmetleri

23 Nisan 2024 10:10

Excel yatırımda 28 TL sabit kur üzerinden katıldım, katılana kadar müthiş bir güven oluşturuldu, aramalar bilgilendirmeler vs. Müşteri temsilcisine de burada yer alan şikayetlerden de bahsettim güvenilir bir kurum olduklarını birkaç şikayete takılıp kalınmaması vs. Derken ikna oldum, ondan sonra baktım ki bana göre değil yani ben adapte olamadığım için çok yabancı kaldığım için açık pozisyonları kar zarar demeden kapatıp ana paradan az bir zararla para çekme işlemi başlattım, para çekme işlemi 1 ay bekledi, süre bitmesine yakın beni başka bir temsilci arayıp işlem yapalım vs başta kabul etmedim gün geldi para hesaba geçmedi, beni en başta arayan o hanımefendi temsilci bana en az 60 lotluk işlem yapmam gerektiğinden bahsetmedi, bunu şu an ki temsilci söyledi, ben başta kabul etmedim yanlış bilgilendirme sizden kaynaklı desem de yapacağımız bir şey yok paranızı çekemezsiniz bu halde dediler, isterseniz Gold üye olun 5 lotluk daha işlem yapıp para çekebilirsiniz dediler para çekmek için para yatır :) demek sisteminiz bunun üzerine kurulu, tekrar para yatıramayacağım için işlem açmaya yeniden başladık bakalım nasıl olacak 50 lot tamamlayana kadar sıfıra indirir misiniz yoksa parayı kurtaracak mıyız bakacağız. Sonuç olarak güvenim çok kırılmış durumda kuruluşunuza karşı ve kızgınlığım temsilcilerinizin şahsına değil, insanlara karşı böyle yaptıran yöneticilerinize. 50 bin ile ne batarım ne zengin olurum ama her yerde reklamınızı güzel yaparım bundan sonra.

23 Nisan 2024 11:04

Sayın Ali B., İletişim bilgilerinizi aldık. Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Sorularınız, talepleriniz veya geri bildirimleriniz için bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Size en iyi hizmeti sunabilmek adına sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Excel Yatırım Müşteri Hizmetleri

24 Nisan 2024 18:57

Tüm bakiye gidecek para yatırın hemen geri çekeriz vs dediler yatırmadım tüm bakiye sıfırlandı

25 Nisan 2024 22:11

Başta kazandırıp sonra bilinçli olarak paranız eriyene kadar işlem açtırırlar

25 Nisan 2024 22:11

Kazandığınız parayı da zaten çektirmiyorlar.

Gülhan
Gülhan
25 Eylül 2024 03:27

Excel yatırımdan çıkmak istedim önüme lot şartı koydular, şartı tamamlamama rağmen çıkmamı zorlaştırıp iki işlem daha yaptırıp yatırdığım paranın sıfırlanmasına sebep olundu, sıfırlanan parayı kurtarmam için 1000 dolar daha yüklemem istendi, yüklemedim sırf 1000 dolar daha kaybetmem içindi, hiçbir şekilde bulaşma

4 Nisan 2024 16:593.626

Excel Yatırım isimli yatırım firmasına 1000 dolar yatırdım. Hisse işlemlerim sonucunda 2258 dolara ulaşan bakiyemden 311...

2 Destek5 Yorum

Excel Yatırım Şikayetimin Çözülmesini İstiyorum

Aykut
17 Mayıs 2024 17:231.747

"Şikayetim sonucu benimle iletişime gecen özge hanıma teşekkür ederim kendisi çok nazik ve çok iyi birisi benimle ilgilendi ve sorunumu çok kısa bir sürede halletti Allah kendisinden razı olsun."

6 Yorum

Excel Yatırım'da Para Çekim Sorunları Ve Güvenilirlik Eksikliği

Demir
2 Temmuz 2024 14:242.557

Excel yatırım hiçbir şekilde para çekme taleplerinize olumlu yanıt vermiyor. Sürekli bir bahaneyle para çekimi yapabilme...

2 Destek4 Yorum