Evolvia Bebek Maması Tepkisi: İshal Şikayeti!

Evolvia Bebek Maması Tepkisi: İshal Şikayeti!
Rojin
16 Aralık 2023 11:02

Merhaba, bebeğime çeşitli mamalar aldım ancak hiçbirini yemedi. En son doktor tavsiyesi ile aldığımız Ebolvia marka mama, oğlumda ishale neden oldu. Ben de dahil olmak üzere kullanan iki arkadaşımın da aynı sorunu yaşadığını gördüm. Neden böyle bir sorunla karşılaştığımızı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Burası küçük bir yer olduğu için bulma ve alma konusunda sıkıntı yaşıyorum, bu yüzden stok yapmıştım. Lütfen cevaplayın.

19 Aralık 2023 15:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gelincik

Bu arada aldığınız mama özel tıbbi amaçlı mama😫Bana da arkadaşım 4 kutu verdi bundan Evolvia bebeğim içmedi ama 😍iyi ki içmemiş sonradan öğrendim araştırdım.

Gelincik

Yenidoğan bebeğime bende Evolvia kullandım taş gibi çıkardı kabız oldu bebeğim😭Aptamil'i bebeğim içmedi 3. Mama Hipp 😍oldu adini bile duymadığım bir mama eşimin arkadaşının hanımı söyledi. Anne sütü gibi doğal organik benim çocuğum onu içti dedi hep Allah razı olsun sende bir dene derim. Geçmiş olsun sağlıcakla kalın

Hüseyin
03 Eylül 2024 13:05
Ertu sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 11:15
"Bu kadar kaliteli ve hızlı bir hizmet daha önce hiçbir firmadan almamıştım. Satışla ilgilenen Zeynep hanıma öncelikli olmak üzere, tüm firmaya teşekkür ediyorum. Doğru markanın arkasindayiz:)"
Nazife sonuçtan çok memnun

Nazife