Home Office Müşteri Hizmetleri Feed Back Değerlendirme Personeli

12 Ağustos 2024 14:43

Jooble iş ilan sayfasında müşteri hizmetleri Home office pozisyonuna başvurdum. Poseidon Danışmanlık hizmetleri ve ticaret anonim Şirketi, Sürat Kargo şirketinde Home Office çalışma olarak 12 Ağustos 2024 tarihinde saat 13.50 sularında iş ilanını görerek Başvururken isim, soy isim, telefon numarası, adres, e-posta ve özel bilgilerimi WhatsApp üzerinden iletişime geçtim paylaştığım için endişelerim var ve Jooble uygulamasına güvenerek bilgilerimi paylaştım. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvence almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bilgilerimin kullanılması ve hakkında onayım olmadan yapılan her türlü işlem şahsıma ait değildir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını ve yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum. Ben sitenizde bu ilanı gördüm ve ekran görüntüsü de mevcut. Jooble'a güvenerek başvurdum. Gereğinin yapılmasını ısrarla talep ediyorum. Not: Bu ve buna benzer bir sürü iş ilanı rastgele konulmuş bu hesaplar ile ilgili tüm sorumluluk sizdedir.
Not: şikayetvar.com sitesi üzerinden aynı iş ilanı için paylaşılan şikayetlerdeki görseller kullanılarak güven sağlamaya çalışılıyor.

Home Office İş İlanı

15 Ağustos 2024 12:53

23 Ekim 2024 19:44
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Altı Danışmanlık Ajans Şirketi Sorunu

16 Ağustos 2024 02:52