Çağrı Center Çağrı Merkezi İşi İçin Başvurdum.

Çağrı Center Çağrı Merkezi İşi İçin Başvurdum.
20 Mayıs 2024 21:16

20 Mayıs 2024 tarihinde 13.18 saat civarında, Home office çalışma imkanı sunan bir çağrı merkezi danışmanlığı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvuru sırasında t. C. Kimlik numaramı girdim. Daha sonraki araştırmalarım sonucunda süreç hakkında şüphelerim oluştu. Bu nedenle, adım, soyadım, doğum tarihim, t. C. Kimlik numaram, aktif telefon numaram ve adıma açılacak her türlü hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı beyan etmek istiyorum. Oluşabilecek olası problemlere karşı bu şikayet dilekçesini hazırlıyorum. Burada verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma yapılacak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket açılışı veya yasa dışı herhangi bir işlem için, kimlik bilgilerim ve onayım olmadan, ıslak imzam dahil, herhangi bir işlemi yasal olarak kabul etmediğimi bildiriyorum. Bu şikayetimle resmi bir bilgilendirme yapıyor ve ilgili kurumların gereğini yapmasını talep ediyorum. 14 Mayıs 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak herhangi bir resmi işlemi, başvuruyu veya hesap açılışını kabul etmiyorum. Yaşanacak olumsuz durumda sorumlu şirketin sahte olduğunu düşünüyorum. Başvuru sayfasının fotoğrafı elimde mevcuttur ve ıslak imzam olmadan hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Kandım hesap açtım benimle alakalı değil hesapta yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmiyorum benimle alakası yok. 13.18 den itibaren itibaren hiçbir şeyi ben yapmadım. Para gönder onay lazım dediler gönderdim. Sadece o kadar. Başka hiçbir sorumluluğum yoktur. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Gül sonucu yetersiz buldu

19 Mayıs 2024 16:13