Rainbow Paketleme Hakkında Şikayet

03 Eylül 2024 16:30

Rainbow paketleme evde iş adı altında haksızlık, bilgi alma! 03.09.2024 de Google üzerinden evden çalışma adı altında iş başvurusu yaptım. Beni arayan numara çalışan olduğunu belirtti. Daha t. C. Kimlik numaramı, adresimi, IBAN'ımı paylaşmamı istediler. WhatsApp üzerinden adres, telefon, kimlik bilgilerimi verdim. IBAN bilgilerimi sonra IBAN numarasına 105 TL atacaklarını, sonra ben 100 TL onların firmasına geri verecekmişim ve hesabım onaylanacaktır gerektiğini söyledi. Daha sonra vazgeçtiğimi söyledim fakat dönüş olmadı. Bilgilerimi paylaştığım tarihten itibaren kimlik numaram ve kişisel bilgilerim kullanılarak hesap açılmasına veya herhangi başka bir işlem yapılmasına ıslak imzam ve açık rıza beyanım olmadan banka hesabı, banka kredisi, abonelik adıma açılmış. Şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden hiçbir mesuliyet ve sorumluluk yasal olarak kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirilmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

03 Eylül 2024 09:40

09 Eylül 2024 22:15