26 Temmuz 2024 20:16

Evde paketleme acentesi
23/07/2024 tarihinde internet üzerinden çevrim içi olarak evde ek iş paketleme başvurusu yaptım. Evde ek iş, sabun paketleme faaliyetleri gösteren Instagram platformunda kullanıcı adı 'evden paketleme acentesi' adlı bir hesap ile WhatsApp numarası 0505*****86 üzerinden başvurumu gerçekleştirdim. Başvuru için adımı, soyadımı, telefon numaramı, ikametgah adresimi, IBAN ve T.C. Kimlik numaramı ilettim. 450 TL kapora ücretini M***** G******* adına bankadan ödeme yaptım. Sonrasında benden 3.128,90 kargo ücreti talep edilince şüphelendim, böyle bir ücretten başta bahsetmediniz ve böyle bir paramın olmadığını söyledim. Yatırmak zorunda olduğumu, işlem yarım kalırsa hakkımda dava açılabileceğini söyledi. Ben tekrar aynı şeyleri söyleyince de 'Ay hanımefendi Allah kocanıza sabır versin, hiç laftan anlamıyorsunuz.' gibi saçma cümleler kurup telefonu yüzüme kapattı. Ancak burada şikayetimi yazarak önlem almak istiyorum. Bu tarihten itibaren kişisel bilgilerim kullanılarak herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa bunların benim ıslak imzam ve rızam olmadan gerçekleştirildiğini ve her türlü işlemden sorumluluk kabul etmediğimi bildirmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya diğer bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara hesabı, banka kredisi, adıma açılmış dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgileriyle yapılmış veya yapılacak herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım bulunmamaktadır. Islak imzam olmadan herhangi bir işlemde onayım yoktur. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin 3. kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına rıza göstermiyorum. Islak imzam ya da açık rızam olmadan gerçekleştirilmiş işlemlerden sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum. Bu sayfadaki şikayetimle tedirgin olduğum konuyu resmi olarak bildirmek istiyorum.

Dilfuza
Dilfuza