Merve sonuçtan hiç memnun değil

EDreams Ve Essence Car Rental İle Yaşadığım Sorunlar

20 Ağustos 2024 02:59

EDreams üzerinden Essence Car Rental firmasından araç kiraladım. 1. Havaalanında karşılama yazıyordu ama hiç karşılayan olmadı. Telefon açtığımda karşımdaki kişi, niye arıyorsun der gibi zorla bilgi verdi. 2. Essence Car Sabiha Gökçen'de ofisi yokmuş, HDY Everyday firmasına yönlendirdi. O firma, rezervasyonumdaki sigorta paketine dair hiçbir bilgi göremiyordu, Essence Car ile görüşün dedi. Bir kere konuştuk, mailden bilgilere bakıp tekrar 16 kez aradım ancak telefonu asla açmadılar. Yönlendirildiğim HDY Everyday firması ile sigorta paketinde anlaştık. 3. İşlemlere başladı ve yurt dışı oturumum olduğundan (T.C. vatandaşıyım) nüfus kağıdı ile işlem yapamayacağını ve pasaport gerektiğini söyledi. EDreams üzerinden gönderilen mailde zorunlu belgeler kısmında nüfus kağıdı ya da pasaport yazıyor. O yüzden ben de T.C. kimliğim ile gittim. Sonuç olarak arabayı alamadım, paramı da alamadım. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bu arada, 16 kez telefonuma çıkmayan şahıs başka telefon numarasından arayınca cevap verdi.

Müge sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 20:32
Essence Car Rental Hem Araç Vermiyor, Hem De Ücreti İade Etmiyor!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 13:34

30 Haziran 2024 17:11