Hasan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 19:46

Merhabalar 12.04.2023 fatura tarihli www.n11.com internet sitesinden satın satın almış olduğum Casio ECB-S100DC-2ADF marka ve model güneş enerjisi ile çalışan kol saatim içerisine su alarak arızalandı. Garantisi devam etmekte olan saatimi yetkili servis olan Ersa Saat teknik servisine yolladım. 12.09.2024 tarihinde 950369 servis takip no ile servisten ürünün teslim alındığına dair mesaj aldım. Günlerce bekletildim ve 08.10.2024 tarihinde yetkili servis tarafından arandım. Bana Kol saatimi tamir edemediklerini ve değişim yapabileceğimi söylediler. Ersa Saat satış sitesinden inceleme yaptım ve aynı saat modelinin kadranı değişik olan Casio ECB-S100HG-1ADF modelini buldum. Bana tarif edilen teknik servisin internet sayfasında ürünün değişimi ile ilgili bir yazı göremedim. Servisin internet sitesinde sadece koşulları kabul ediyorum ve Kabul etmiyorum. Seçeneği vardı ve bu koşullar ile ilgili herhangi bir açıklayıcı yazı yoktu. Bu şekilde neyi kabul ediyorum veya etmiyorum. Bilmediğim için ve tekrar iletişime geçtim. Teknik servis birimi bana sadece maksimum 9000 Türk lirası karşılığı bir saat seçebileceğimi bunun üzerinde olan bir saat seçersem ücret ödemesi yapmam gerektiğini söyledi. Ben de bunu kabul etmedim. İnternet sitesinde sadece Casio ECB-S100HG-1ADF modeli var ve benim saatimle aynı model olduğunu ve sadece kadranı değişik olduğunu söyledim. Çünkü birebir ürün ellerinde yok. Kabul etmediler ve benden yaklaşık 10500 Tl fark ücreti ödemem karşılığında bu saati alabileceğimi söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyleyince saatimi tamir etmeden ve değişim olmadan bana tekrar yolladılar. Garantisi devam eden ve yeni bir ürün neden tamir edilemez? Ersa Saat Tamir edemediği saati neden satıyor? Ersa Saat birebir değişim yapamıyorsa ve elinde sadece Casio ECB-S100HG-1ADF modeli varsa, tüketicinin lehine bir üst model ile değişmesi gerekmez mi?

14 Ekim 2024 14:38 (Şikayetten 5 gün sonra)
Hasan
Hasan
14 Ekim 2024 17:39

Neden 9053 TL. Neye göre belirlediniz bu ücreti? Satış Sitenizde bu fiyata solar saat yok. Aynı saatin kadranı farklı diye bu kadar ücret mi talep edilir? Yetkili distribütör değil misiniz? Bu saat yeni modellerden. Neden saatin aynısından elinizde yok?

09 Temmuz 2024 16:39

08 Temmuz 2024 00:41
Ersa Saat Teknik Servisi Mağduriyeti

Saatim Tamir Sonrası Bozuldu, Servisten Cevap Alamıyorum!

Ayşenur
24 Ağustos 2025 18:16
Saatim Tamir Sonrası Bozuldu, Servisten Cevap Alamıyorum!
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Dört Ayda Üç Tamir Gören Saat Ve Yetersiz Çözüm Süreci Mağduriyeti

14 Mayıs 2025 18:15