16 Kasım 2023 15:21

Basit bir ense topuz modeli gösterdim iddialı iddialı yaparız dedi s... Bey sonuç tam bir fiyasko saçıma saçma sapan maşa, tost ve bir sürü sprey sıkarak mahvetti basık yapış yapış en sonunda tepki gösterip müdahale ettim şöyle yapın alakasız bir hal aldı dedim e ben size öyle yapalım demiştim demez mi asla demedi . Sonuçta elde lastikle saçlarımı toplamışım gibi düğüne gitmek zorunda kaldım bir de normal ense topuzu 400 ama şekilli 500 sanki bir şekil vermiş bir şey yapmış gibi 500 istediler göz var nizam var 400 lirayı da helal etmiyorum.

Sadece makyajı yapan arkadaş iyiydi makyaj fiyatını da telefonda sordum kirpikli normal 600 profesyonel kirpikli 1000 dediler kasaya gidince bir anda normal makyajda 700 oldu kısacası iyidir merkezi yer diye gittim tam fiyaskoydu topuza verdiğim parayı asla helal etmiyorum.

İnsanlar karar versin bakalım ben ne istemişim ne yapılmış resimdeki yüzü görünmeyen kadına mi benzemek istemişim yok altı üstü bir ense topuzumu istemişim ve ne kadar benzemiş benzemeyi bırakın yanından bile geçmiyor utanmıyorsunuz da bir de dalga geçiyorsunuz özür dileme adı altında esnaf olacaksınız verdiğim parayı asla helal etmiyorum hastalık olsun çıksın inşallah insanda biraz utanma olur da kibarca yapamadık kusura bakmayın der.

Bir de Google yorumlardan hem dalga geçiyorsunuz hem de yorumu kaldırıyorsunuz siz dalga geçersiniz her yer de anlatacağım sizi yaptığınız saygısızlığı neden kaldırdınız yorumu fotoğraftaki saça benzetmişsiniz ya neden kaldırdınız yorumu?

profile profile
Öznur
Öznur
16 Kasım 2023 11:41
Erol Bulut Kuaför Müşteri İle Dalga Geçmekte

Resimdeki kadına benzemek istemedim sadece saçımı yapsanız yeterdi doğru düzgün özür dileyeceğiniz bir de dalga geçiyorsunuz.

Dila sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 20:35

12 Kasım 2023 09:17
Milk Shake Beauty Bar Yanlış Kirpik İşlemi
Milk Shake Beauty Bar Yanlış Kirpik İşlemi
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Didem Özkan 4D Kaş Tasarımı ve Güzellik Merkezi Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir Değerlendirme

23 Mart 2024 14:36
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 09:52
Ayşegül Mut Güzellik Merkezi Kirpik Uygulaması Hakkında Tarafsız Şikayet
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Hizmetle Müşteri Mağduriyeti

03 Kasım 2024 10:41