Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Hizmetle Müşteri Mağduriyeti

03 Kasım 2024 10:41

1 bile vermek istemiyorum. İşletme, müşteri çekmek için kaliteli malzeme kullandığını söyleyerek yalan söylüyor. En başta, ben gitmeden kirpik yapışkanının markasını sordum, 'Lovely' dediler. Gittiğimde işlemden bir kalktım, 'IB' yapışkan kullanılmış. Yapışkanın ücreti 100 TL, bahsettikleri yapışkan 750 TL. Hadi neyse dedim, bir bakayım kirpiklerime, orta volüm diye gittim, en klasiğini yapıp orta volüm parası almak için kadın orada diretti. Dedim ki, bakın gösterdiğim görsel bu, ekleme yapamaz mısınız? En azından 950 TL para verdim. Kolay mı kazanılıyor para? Yapamam dedi. Sinirlendim çıktım. Mevcut yere yazdım. Salı ve cumartesi sadece düzeltme günüymüş, şaka mı? Böyle bir şey olabilir mi? Düzeltme işlemi 25 dakika sürer maksimum, hadi 2-3 bir gözüme atsa. Ben 5 yıldır aralıksız ipek kirpik kullanıyorum, dalga geçer gibi. Daha komiği, cumartesiye tamam dedim, sonra kadın beni aradı, artık her kimse, düzeltme işlemi için gösterdiğiniz model çalışanımız yapamamış, ama sizinki klasik işlem evet, ama biz emek verdiğimiz için cumartesi tekrar baştan sökülüp yeniden yapmamız gerektiği için sizden tekrar para almamız gerekiyor. Şaka mı? Her şeyiniz ofsayt, işlem yapılmıyor. Çıkmadan düzeltemez misiniz? Yok. Klasik yapılıyor, orta volüm parası alıyor, yapışkanın alakası yok, yalan söylüyorlar. Kendilerinin yanlış yaptığı işleme de tekrar düzeltme için çıkarma+ işlem parası talep ediyorlar. Gerçekten tercih edilmemeli. Ben senelerdir bir işletmede böyle saçma şeyler daha önce görmedim.

12 Kasım 2024 23:30

04 Ocak 2025 13:11
Profesyonellikten Uzak Kirpik Hizmeti
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Funda Ak Epilasyon Güzellik Güzellik Salonundaki Kirpik Uygulaması

02 Aralık 2023 09:36