Erezoğulları Mobilya Erezoğulları Ve Koçtaş'tan Ürün Almamanız Daha İyi Olur

18 Ekim 2023 14:03

Erezoğulları mobilya tarafından gelen gardırobu kurdum fakat ürün istediğim gibi gelmediği için ürün iadesi oluşturdum ürünü geri almıyorlar. Böyle saçma bir firma görmedim. Bir de Koçtaş gibi büyük firma üzerinden satış yapıyorlar. Koçtaş güvenilirliği de desen sıfır ürün montaj yapıldığı için iade edilemiyor böyle saçmalık olamaz

Yunus
Yunus

Erezoğulları firması olarak biz ürünü demonte şeklinde teslim ettik. Kurulum müşteriye aittir. Kurulum sizin tarafınızdan yapıldı. Siz ürünü MDF diye sanıp almışsınız. Sonra ürün kurulduktan sonra bu hoşuma gitmedi MDF de değilmiş diye iade etmek istediniz. Ayrıca kapak ayarlarını yapamadınız. Biz gelip yapalım şayet bizim üründe hata kusur varsa söker alırız dedik. Lakin gelip baktığımızda ürünümüz kusur yoktu. Ürünü kurduğunuz zemin çok bozuktu. Zeminin bozukluğuna ayar vermek için 2 saat uğraştık ekstrada 2 ayak taktık. Lakin zemininiz eski bina ve inanılmaz bozuktur. Zeminin bozukluğu bizim görevimiz değildir. Biz firma olarak üstümüze düşeni yaptık ve siz bizim hakkımıza giriyorsunuz. 25 yıldır adımıza bir tane şikayet olmamıştır.

Yağız
Yağız

Satılan ürünlerinizde MDF suntalem falan olmasını geçtik sıkıntı yok dedik görüşmelerimizde ürünün yerden kaynaklı sıkı tı çıktığını söylediniz kapaklarım hala tutmuyor eşyalarım yerlerde dolabı kullanamıyorum 2 saatlik uğraş sonucu 2 adet daha ayak taktınız sorun hala çözülemedi ürünlerinizi satarken zemininizin düzgün olması gerektiğini belirtmeniz gerekiyor kapak göndereceğim dediniz kapak göndermediniz zeminiyle bir alakası yok kapağın biri üstte biri altta bu zemine dayalı bir konu değildir ürününüzün arkasında durunuz.

06 Aralık 2023 00:08

27 Şubat 2024 21:25
Gada Grup Koçtaş'tan Alınan Hera Serisi Ürünlerde Renk Ve Kalite Hayal Kırıklığı