Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Şikayetçiyim

04 Temmuz 2024 01:12

Oda da, yanlış açılan damar yolu sonucu ameliyathanede narkoz damar yoluna gitmedi ve tesadüfen ameliyathanede elimin şişliği porter tarafından görüldü. O sinirle karnımı kesecek olan doktor bir sinirle ameliyathaneden çıktı. Sonra narkoz hemşiresi apar topar bana damar yolu açtı ve narkozu verdi. Doğum gerçekleşti. Bebeğim 4 gün boyunca küvezde kaldı. Sorduğumda ise mikrop kapıldı deniliyor. Daha önce M**'ya gittim, kontrollerim hep orada gerçekleştirildi. Hiçbir sorun yaşamadım. İlk bebeğimi de o hastanede doğurdum, sezaryenle hiçbir sorun yaşamadım. Tabii bu Erdem Hastanesi'ndekiler bir panikledi, odama kadar geldiler, 'Bir şey ihtiyacınız var mı? ' diye, paniklediler. Tabii hastanenin itibarı söz konusu, lohusa kafasıyla düşünemiyorsun. Keşke diyorum şikayette bulunsaydım. O kadar pişmanım ki. Bebeğimi teslim ettiklerinde gözleri şaşı bir şekilde, yoğun bakım hemşireleri bebekler ağlamasın diye mamayı dayıyorlar tabii. (Bu arada bana katta damar yolu açan hemşire stajyermiş).

10 Temmuz 2024 10:39 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın hastamız, Öncelikle Erdem Sağlık Grubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Geri bildiriminizi değerlendirebilmemiz ve başvurunuzun detaylarını inceleyebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Nadide
Nadide
10 Ekim 2024 11:33

Çözüm odaklı değilsiniz! Sistem aynı!

Bebekle Acil Servis Deneyimi: İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet

02 Ocak 2025 07:04