Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 22:47

21 Ekim tarihinde Ercüment nakliyat ile evimizi taşıdık. Öncelikle şunu söyleyeyim reklamlardaki ambalajlama görüntüleri ile alakası yoktu paketlemenin. Kaldı ki Ercüment bey ile de telefonda görüşüp teyit almış olmam da cabası. Siyah bir streç film getirip bütün eşyaları onunla sardılar. Mobilya kenarlarına battaniye desteği yaptılar. Battaniyeler diğer taşıma esnasında sokakta yerlerde geziniyordu. Neyse yedek koli almıştık mobilya etrafına sarmak için aldılar. Kendilerinin temin etmesi gereken bir durum idi bu. Koli bandı ile mobilyaları bantlamaya kalktılar. Onunla bantlamayın verniğe zarar verebilir dedik bize bilemeyen muamelesi yapıp güya özel bant olduğunu söylemeleri tam bir terbiyesizlik idi. Yakalamasak keskin kenarlı içi ağır plastik kutuyu beyaz kadife sandalyeye koymuşlar öyle taşıyacaklardı. Başka bir sandalyeyi üst üste kapatıp yine araya bir şeyler sıkıştırmışlar ve ertesi günü baktığımızda sandalyenin deforme olduğunu gördük. En büyük problem düzgün ve olması gerektiği gibi taşınmadığı için yatağımızın iskelet kumaşının yırtıldığını gördük. Ercüment bey telefonda kibar ve inandırıcı konuşmuştu ama verdikleri hizmetin reklamlarında ki gibi alakası olmadı. Tam bir pişmanlıktı. Ayrıca elemanları da neredeyse Türkçe bilmiyor gibi ve her dediğimize içiniz rahat olsun bir şey olmaz diye cevap vermesi sinir bozucu idi. Şimdi sandalyelerimizin nasıl düzeleceğini ve yırtılan kumaşın nasıl tamir edileceğini düşünüyoruz. Ayrıca daireye verilen ufak tefek zararlardan bahsetmek istemiyorum.

10 Ağustos 2023 13:29
Büyük Pişmanlık, Ercüment Nakliyat Ev Taşıma İşlemi!
Havva sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 13:11

Ercüment Nakliyat Yüzünden Zarardayız

25 Ağustos 2023 12:42
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Ercüment Nakliyat Eşyalarımın Taşınmasında Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

23 Şubat 2025 04:03