Azin sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 11:26

N11 üzerinden Erchin satıcısından 06.02.2024 tarihinde bir Dyson Airwrap satın almıştım. Ürünün başlıkları tam oturmuyordu. Satıcı ile iletişime geçtiğimde bana bir numara verdiler ve 'Bu numara ile irtibata geçin' dediler. Numara ile görüştüğümde, ürünün değişimini yapacaklarını belirttiler ve değişim süresinin 1 hafta olduğunu söylediler. 15.02.2024 tarihinde ürünü kargoladım. Her defasında ürünü takip ettiğimde 'Göndereceğiz, gümrükte bekliyor' gibi bahanelerle karşılaştım. 19.03.2024 tarihinde bana bir ürün gönderdiler ancak ürün sıfır değil, kullanılmış bir ürün göndermişlerdi. Üzerinde saç telleri vardı, başlıklar zedelenmişti, barkod kısmı silikti ve parçaların hiçbirinde ambalaj yoktu. Elimde olan bütün numaraları aradım ve yazdım. Bir haftadır beni oyalıyorlar. Şirket sahibi H**** Ö*** Bey ile de görüştüm, durumu hem iMessage üzerinden hem de WhatsApp üzerinden yazarak ve görselleri göndererek açıkladım. N11 üzerinden satıcıya da durumu bildirdim. Onlar da 'WhatsApp şirket hattına resimleri atın' dediler. Hepsini zaten onlar söylemeden göndermiştim. Ben ürünün iadesini istedim. H**** Bey ile telefonla konuştuğumda iade yapacaklarını söyledi ancak bana bir dönüş yapılmadı. Bir haftadır beni oyalıyorlar, telefonlara çıkmıyorlar, yazdıklarıma cevap vermiyorlar. Şubat ayından beri bu ürün için uğraşıyorum. Evimde eşimle de sürekli bu yüzden tartışıyoruz. Müşterinin sorununu hiçbir şekilde çözmüyorlar ve yardımcı olmuyorlar.

Çağlar
13 Şubat 2024 09:58
Erchin Kullanılmış Ve Hasarlı Ürün Gönderdi
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
24 Eylül 2024 14:27
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
04 Ekim 2025 22:56

Murat
17 Şubat 2024 00:07
Vorteil N11 İademi Kabul Etmiyor
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 12:24