EPDK İletişim Hattında Yaşanan Müşteri Hizmetleri Sorunu

İrem
26 Aralık 2023 20:57

26.12.2023 tarihinde saat 15.30'da başlayan, 0312 201 40 00 numaralı EPDK iletişim hattı ile yaptığım görüşmede, operatörün yönlendirmesi ile bağlandığım EPDK Şarj Hizmetleri Bölümü görevlilerinden K**** Bey hakkında şikayetçiyim. Gerçekleştirdiğimiz görüşme sırasında, daha önce operatör hanımefendi ile herhangi bir sorun yaşamamışken; K**** Bey'in sesinin çok düşük gelmesi ve hatta yaşanan kesintiler nedeniyle sorumu tekrar etmek zorunda kaldım. Tekrarlarım nedeniyle K**** Bey'in beni anlayışsızlıkla ve düşük zeka seviyesi ile suçlamasının ardından, kendisine, hattaki sorun nedeniyle tekrar yaptığımı özenle belirtmeme rağmen, beni tersleyerek telefonu yüzüme kapattı. 0312 201 40 00 numarasını tekrar arayıp operatöre durumu açıkladıktan sonra, aynı kişiye bağlanmamı rica ettim ve operatör bunu kabul etti. Ancak, K**** Bey telefona cevap vermedi. Ne kadar yoğun olursa olsun, bu davranış çok çirkindi. Herkesin işi ağır ve yoğun olabilir, ancak bu durumu hizmet verilen kişilere bu şekilde yansıtmak doğru değildir. Sadece bilgi almak istemiştim. İnsanlara telefon kapatmak yerine, telefon hattının iyileştirilmesi, gerekirse yeni bir telefon talep edilmesi ve baskı altındaki davranışların eğitimle düzeltilmesi daha doğru bir yaklaşım olurdu.

Mümtaz
Mümtaz

CİMER'e yazabilirsiniz?

Ufuk
23 Temmuz 2025 19:10

Recep
14 Temmuz 2023 11:46
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
10 Temmuz 2023 13:22
BTK 'ya 120 Den Ulaşamıyorum Ve Hattımı Kullanamıyorum.