Fatih sonuçtan hiç memnun değil

En-ka Otomotiv Enka'dan Kapı Hasarlı Araç Alımı

17 Ekim 2023 13:53

Enka'dan kapı hasarlı olarak aldığım 09 ju 975 plakalı araç bizzat En-ka otomotiv garajından alınıp tarafıma geldiğinde motorun üzerinden tüm parçalar yağmalanıp üzerinden alınmış, motor kaputu açılıp kontrol edilmesini engellemek için motor kaputu açma halatı kesilmiş ve bu şekilde suç örtbas edilmiştir. Bana sattığı ayıplı malı, N***** Ç***** isimli ilgili arkadaşa 01.10.2023 tarihinde bildirmeme rağmen şu an 14.10.2023 tarihi olmasına rağmen sürekli ilgili şahıs haber bekliyoruz deyip geçiştiriyor. Beni her gün otopark parası işlemesi stresi yaşamam, Enka'nın umurunda değil. Zararım şu an ortalama yüzbin, bir hafta içerisinde sorun çözülmez ise adli işlem başlatıp basını da çağırıp aracı aldığım Enka garajının önünde hiçbir canlıya zarar vermeden benzin döküp yakacağım. Enka beni mağdur etti. Allah da Enka'yı mağdur etsin, inşallah.

23 Ekim 2023 08:36

Sahibi K**Ö*** olan Ana Sigorta'nın diğer bir şirketi olan Enka Otomotiv'den kapı hasarlı diye aldığım aracın motor kısımlarındaki tüm parçaları üzerinden söküp bana o şekilde gönderdiler. Durumu kendilerine bildirdiğimde hiçbir şekilde muhatap olmadılar ve sattıkları ayıplı mal ile alakalı yardımcı olmadılar. Yaklaşık yüz bin tl zarara uğradım. Hizmetlerinin arkasında durmuyorlar.

Araç Satış Bedelim Ve Masraflarım Hala Ödenmedi, Mağdurum

27 Ağustos 2025 16:53

Enka Motorlu Taşıtlar'da Geciken Ödeme Ve İletişim Sorunları

07 Kasım 2024 12:34
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Aracın Pert Ve Güvensiz Olduğu Gizlenmiş, Galeri Sorumluluk Almıyor

28 Ağustos 2025 18:26
Medeni sonuçtan hiç memnun değil

Araç Satışında Eksik Ödeme Ve Mağduriyet

24 Eylül 2025 19:27