Emniyet Genel Müdürlüğü Haksız Trafik Cezaları: Hız Sınırlarına Uyum Sağlarken Mağduriyet

31 Ekim 2024 01:11

Eskişehir Sivrihisar'da, 1. Kilometrede hız sınırlarına uyduğum halde her geçişimde ceza yazılıyor. Son geçişimde hız sınırlarına uyduğumu video ile kayıt altına aldım.

Bu durumu yaşayan tek kişi ben değilim. Konunun devletimiz tarafından araştırılmasını talep ediyorum.

Yorumlar (5)

Burak
Burak

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ankara'da yaşıyorum eşim Eskişehir'de memur olarak çalışıyor hafta sonları onu almaya gidiyorum. Daha önce bir kere o bölgede ceza yedim o cezadan sonra sivrihisara 34 km var tabelası görür görmez hızımı 90 100 yapıyorum bu şekilde sivrihisarı 10 km geçene kadar devam ediyorum ama her defasında 124 km ile ceza yemiş oluyorum. Bu şekilde 5 -6 ceza oldu. Bu durumu ilk önce cezaları itiraz edeceğim sonra CİMER'e o karolu şikayet edeceğim.

Serhat

Bende CİMER'e şikayet ettim herkes ederse bir sonuç alınır

Aslan

Ben bu sefer oradan geçerken yürüyerek geçeceğim aça yine yazacaklar mı

Aslan

Ben de aynı durumdayım kardeşim her geçtiğimde çok dikkatli geçiyorum ama yine ceza geliyor

Serhat

O kadar çok kişi var ki aynı durumda herkes CİMER'e yazsa düzelir orada bir saçmalık var...

10 Ocak 2025 14:53