Emniyet Genel Müdürlüğü Eds Cezasının Geç Gelmesi

08 Eylül 2023 01:10

Günlerden 08.09.2023 d-100 karayolu İstanbul Avcılar Küçükçekmece eds tarafından bir adet cezam geldi. 07.03.2023'e ait cezanın tam 6 ay sonra gelmesinde kötü düşünceler dışında bir şey düşündüremeyecek derecede.

Devletimiz böyle ekonomik sıkıntıların yaşandığı (evlilik hazırlığındayım) zamanda böylesine kendi çıkarlarını AP açık ortaya çıkaran cinsten bir davranışta bulunması oldukça üzücü. Kendi yaşadığım ülkenin sorumlularından bunları görmek çok üzücü.

Bir cezalandırma sistemi varsa bu sistem direkt olarak ceza yapan kişiye iletilmeli 2-3-5 gün hiç fark etmez bu şekilde yapılmayıp açık şekilde tekrardan cezaya yeltenilmesi göz ardı edilmiş.

Bu cezalandırma hemen gelmesin ki tekrarlansın diye yapılmış sonuç olarak kimse ceza yediği şeyi bir daha tekrarlamaz kimse hobi olarak boş yere para ödemek isteyeceğini düşünmüyorum. Benim işim gereği 6 ay boyunca git gel yaptım ve çoğu zaman dikkat etmedim (herhangi bir ceza almadım çünkü ve herkesi geçerken görüyordum) şimdiden 3 tane bu şekilde ceza geldi.

Kim bilir daha kaç defa gelecek bununla ilgili bir çok kişiden şikayet gördüm ve kendi insanınızın yanında olmasını en azından iyileştirmeye gidilmesini istiyorum. Diğer gelecek cezaları bilemiyoruz bile kim bilir daha neler gelecek.

04 Eylül 2024 21:03

12 Temmuz 2024 12:03