Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut GYO Vadedilen Manzarada Hayal Kırıklığı

Emlak Konut GYO Vadedilen Manzarada Hayal Kırıklığı
16 Haziran 2024 02:01

18.08.2023 tarihinde Emlak Konut çınarköy evleri projesinden ilk evimizi satın almaya karar verdik. Emlak Konut’un büyüklüğü ve web sitelerinde bu proje için yazdıkları kendi sloganlarıyla “doğal yaşam konsepti” bizim için tercih sebebi oldu. 29.01.2024 tarihinde çınarköy evleri satış ofisini, teslimin yaklaşık olarak ne zaman yapılacağı ve evin tam olarak ölçülerini öğrenmek amacıyla ziyaret ettim. Satış ofisinin biraz uzakta başka bir binaya taşındığını gördüm. Yeni bir maket yapılmış.

Makete baktığımda ise önümüzde doğal peyzaj olarak söylenen, özellikle sürekli vurgulanan ormanın içerisinde 2 adet elektrik odası ve 4 adet jeneratör konteynerinin olduğunu gördüm. Bahçemizin hemen dibinde yer alan bu konteynerler bizim manzaramız olmuş. Eşimle birlikte böyle bir şeyi ilk yaptıkları maketten görseydik inanın biz bu evi almazdık hatta değerlendirmezdik bile.

Hayatında ilk defa ev sahibi olmak için kurumsal bir firmaya güvenmiş bir çift olarak üzüntümüzü paylaşmak istedik. 29.01.2024 tarihinde Emlak Konut genel müdürlüğüne bir kayıt oluşturdum. Bu kayda istinaden aşağıdaki yanıtı aldım: “jeneratör ve trafo binalarımız için yapılan şikayet konusunda, bu binaların yerleştirildiği parsel belediyeye ait olup park olarak değerlendirmeyi düşündüğünü biliyoruz.

Emlak Konut olarak bulunan park parseli için AYEDAŞ, kurum olarak belediye ile görüşerek trafo ve jeneratörler için belli alanları kiralamış ve kullanım hakkını almıştır. Proje satışa çıktığı dönemlerde elektrik ve jeneratör ihtiyaçları ayrıca yerleri belli olmadığı için yerleri belli olduktan sonra makete işlenmiştir.” 19.03.2024 tarihinde konuyla ilgili en son evrak kayda numaralı dilekçe bıraktım.

Pazarlama ekibiniz, size ait olmayan o alanı bilinmeyen maketinizde ağaç değil de boş alan gibi belirtilseydi, alan kişiler olarak biz de bunu bilerek değerlendirirdik. Ağaç görüp radyasyon yayan ve kirli hava çıkışı olan konteynerlerin çıkması hayal kırıklığı oldu. Sizden, evimizin bizi mağdur etmeyecek şekilde değiştirilmesini talep ediyoruz. Saygılarımla.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap

10 Eylül 2024 11:38
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:06
Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Gecikme
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Teslim Edilen Dairede Süreçteki Sorunlar Ve Yetersiz Destek

07 Ağustos 2025 21:49
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut GYO Yanlış Gönderilen SMS İle Kimlik Bilgilerimin Kullanılması

02 Eylül 2024 13:32