Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 15:05

Esenler emlak konutları 2. Etp iki araçlık hakkımı kiracı olduğum için 1e düşürdüklerini söylüyorlar ama yazılı bir karar ya da yönetim kurulundakilerin ismini vermiyorlar. Herkesin araçları azaltılacakmış ama öncelik kiracıların araçlarıymış. Bende aidatımı ev sahipleri ile aynı veriyorum bu nasıl bir saçmalık. Üstelik benim aracımı haberim yokken silip yerine kendi istedikleri araçları ekliyorlar

14 Haziran 2024 14:47

Esenler emlak konutları 2. Etap ta blokta 7 yıldır oturuyorum. Ve bu süre zarfında sadece bir aktif arabam vardı. Kısa bir süre önce, eşim için acil bir ihtiyaç nedeniyle ikinci araba aldım ve kaydını yaptırmak için yönetimle görüştüğümde, ikinci araba için bunun mümkün olmadığını söylediler! Bu söze çok şaşırdım çünkü her evin iki araba kaydettirme hakkı olduğunu biliyorum. Bu yüzden komşularıma sordum ve bazılarının birden fazla arabası olduğunu ve otoparkı kullanabildiklerini öğrendim. Burada ayrımcılık hissediyorum ve bu durumu derhal değiştirmenizi talep ediyorum, ya kanun herkes için geçerli olacak ya da iptal edeceksiniz.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 18:30
Esenler Emlak Konut Sitesi Otopark Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 11:55
Emlak Konut GYO Asansörlerin Çalışmıyor Olması
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut GYO Esenler Kedi, Fare, Asansör Ve Temizlik Sorunu

18 Ekim 2023 23:08