Burak sonuçtan memnun

Elta Ada Organik Ürünler Ada Organik Süt Ürünleri Tüketiciye Biraz Kulak Kabartsa İyi Olacak

27 Haziran 2023 18:23
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Sütün kutsal bir gıda olduğunu düşünüyorum. O yüzden ziyan edilmemesi için azami çaba sarfetmeniz dileğiyle ilginize teşekkür ediyorum.”

Migros'tan aldığımız Ada Organik Jersey sütünü 4 Haziran'da açıp bebeğe vermek üzere cezvede ısıtmaya başladığımızda kesildi. Oysa SKT'si 5 Temmuz idi. Elta Ada firmasını arayıp durumu anlattım, fotoğraflarını istediler, gönderdim. 2 gün sonra aynı sütten adresime bıraktılar. Çok geçmeden aynı marketten aldığımız Ada Organik keçi sütü de 16 haziranda kesildi ki SKT'si 19 Haziran idi. Aynı WhatsApp hesabına tekrar fotoları göndermeme rağmen cevap dahi verilmedi. Ben de götürüp markete iade ettim. Kızdığım konu şu; karşı taraf sorunu sadece parasal olarak görüyor. "süt bozulmuş, götür yenisini ver". Hayır kardeşim, mesele sütü değiştirmen değil. Öyle olsa direk markete götürürüm, sorgusuz iade alıyor zaten. Mesele şu; Daha önce süt sektöründe çalışmış biri olarak 1 litre süt üzerindeki emeği iyi biliyorum. Hayvanları bu süt için kürek mahkumu gibi çalıştırıyoruz, yetmiyor yavrusu için verdiği sütü çalıyoruz, bari çöpe gitmesin, derdim bu. Ben size kapak ve barkod fotolarını neden yolluyorum? Sütün neden bozulduğunu, zincirin neresinde zayıflık var bulup engel olun diye çırpınıyorum. Karşı tarafta bu vizyonu göremeyince de üzülüyorum.

Burak
Burak
04 Temmuz 2023 18:47

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Elta Ada Organik Ürünler Çağdaş Market Ada Organik Günlük Sütler Bozuk Çıkıyor Dikkat!

04 Mayıs 2024 00:48

25 Temmuz 2023 14:40
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 11:05